Praktiskt seminarium: “Korrigering av inre organ, system och körtlar”

/Praktiskt seminarium: “Korrigering av inre organ, system och körtlar”
Praktiskt seminarium: “Korrigering av inre organ, system och körtlar”2019-10-15T15:06:40+00:00

med Doktor Sergej  Bilenko

Naturligt återställande av ungdomlig skönhet – för professionellt arbete och egenbehandling i hemmet.
Baserat på systemet “Biomekanisk kosmetologi” av S.V. Bilenko och E.F. Tretyakova.

Vem är den här kursen för?

 • För dig som vill bevara din ungdom och skönhet.

Skönhet har, som du vet, ingen ålder och på kursen får du metoder för effektivt återställande och bevarande av din ungdoms utseende med självkorrigering;

 • För kosmetologer och praktiserande specialister inom föryngring som är intresserade av att fördjupa och bredda sin kompetens
 • För massageterapeuter och wellness terapeuter som vill utvidga sitt verksamhetsområde;
 • För alla som är intresserade av ämnet naturlig återuppbyggnad av människans resurser.

 

På kursen kommer vi att i detalj analysera:

  ̶  grundläggande principer för ett mjukt och effektivt med ansiktet arbete med ansiktet och kroppen som helhet;

  ̶  vad som ger oss ett ungdomligt utseende;

 ̶  orsaker till rynkor, svullnad, saggning, ansiktsdeformiteter, pigmentering och missfärgning av huden.

Kursdeltagarna får effektiva metoder för att återställa ansiktets ungdomliga utseende. Vi kommer att analysera de viktigaste stadierna i korrigeringen.

 1. Korrigering av ryggens hållning och blockeringar i axelområdet. Vid rätt position av huvudet får muskler och hud i ansikte och hals optimal tillförsel av näring. Som ett resultat får vi en hälsosam hudfärg och tonus i musklerna i ansiktet och på halsen.
 2. Korrigering av skallens ben och eliminering av deformiteter, salt- och kalkavlagringar, vilket snedvrider ansiktets naturliga egenskaper. När benen är i rätt position, jämnas de flesta av ansiktets så kallade rynkor ut. Att eliminera saltavlagringar på ett milt sätt hjälper till att förbättra ansiktskonturen. Vi kommer att ägna särskild uppmärksamhet åt korrigering av ansikte och underkäke.
 3. Korrigering av ansiktsmuskler och ligament: eliminering av spänningar och blockeringar, inaktiva muskler inkluderat, återställning av naturlig tonus. Alltför försvagade muskler, börjar arbeta, hjälper till att lindra spänningar från överbelastade muskler. Som ett resultat får vi ett utvilat, lugnt ansiktsuttryck, och dessutom försvinner djupare rynkor (till exempel nasolabiala veck)
 4. Korrigering av lymfflödet och det venösa systemet. Eliminering av ödem, påsar och blåmärken i ögonområdet. På grund av fel i lymfsystemet samlas vätska kring ögon, kinder och haka. På så sätt förloras elasticiteten och rörligheten i musklerna och ansiktes hud.
  Huden blir matt, får åldersfläckar och komedoner (pormaskar). Finnar och bulor bildas.
 5. Återställande av optimal innervering (kontroll) av ansiktet. När de korrekta impulserna passerar genom ansiktes nerver, slappnar blockeringar av, ansiktet slätas ut, blir livligt och rörligt
 6. Korrigering av ansiktsfett. Med tiden börjar subkutant (underhud) fett att bilda grova formationer – fettpaket i kinderna, under ögonen och i området nasolabiala veck (från näsan ner mot munnen). På grund av detta bildas skrynkliga bucklor i huden. Med korrigering löses subkutant fett upp och utsöndras av kroppen. Tack vare att överskott av fettavsättningar försvinner, förändras ansiktsformen, de sjunkande kinderna och mungiporna.
 7. Korrigering av Bisha klumpar – eliminering av slappande kinder.

  På kursen kommer du att lära dig att återställa ansiktets ovala former, ta bort slapp hud, rynkor och påsar på grundläggande nivå vilket innebär att du får långvarig effekt och du kan återställa ansiktets naturliga hälsa och ungdom.