Ring oss idag på: 08 12 234 55

Takläggare Mora

Moras bästa takläggare för projekt av varierande storlek.

Är det dags att rusta upp taket?

Taket är utan tvekan en av de allra viktigaste delarna av en fastighet. Med ett tak som lämnar mycket att önska uppstår stora risker för hela fastigheten. Risker som bör elimineras så snart som möjligt. Det är oerhört viktigt att, som fastighetsägare, renovera taket då behovet finns. Våra takläggare i Mora står till förfogande för alla, privatkunder som företag och organisationer, som behöver vår kompetens.

Vi utför bl.a

OFFERTFÖRFRÅGAN / KONTAKT

Välkommen till oss på Takexo!

I vår organisation hittar du några av Moras mest erfarna och kompetenta takläggare. Varje år står vi till förfogande för mängder av kunder då behovet av takrenovering uppstår. Vår förmåga att leverera goda resultat på ett kostnadseffektivt sätt har gett oss ett mycket gott rykte. Idag tillhör våra takläggare i Mora några av områdets mest anlitade. Detta är vi mycket stolta och tacksamma över.

Kontakta oss redan idag!

Vår organisation

Sedan starten har Takexo växt till en välrenommerad och flitigt anlitad takläggare i Mora. Vi tror att denna framgång har flera olika förklaringar, och dessa lyfter vi gärna fram som våra styrkor.

Team

Vårt team av professionella takläggare i Mora är förstås navet i vår verksamhet. Det är våra takproffs som, år ut och år in, levererar resultat i allt vi tar oss för. Den kompetensbredd och effektivitet som vår personal besitter är sällsynt i branschen. Alla som börjar arbeta som takläggare hos Takexo i Mora genomgår noggrann utbildning. Detta för att vi alltid ska kunna garantera samma höga kvalitet alldeles oavsett vem i teamet som utför arbetet.

Takarbeten

Vi ser alltid till att leverera goda resultat. Detta gäller för alla arbeten vi tar oss för. Det spelar ingen roll om det rör sig om mindre renoveringsprojekt eller stora takentreprenader. Inte heller spelar det någon roll om kunden är privatperson, företag, organisation eller förening. Våra takläggare Mora tar alla arbeten på lika stort allvar. Det är denna inställning som tagit oss dit där vi är idag.

Garanti

Takexo är en takläggare i Mora som tror på både goda resultat och schyssta villkor. När du tar hjälp av våra takläggare för ditt takprojekt i Mora kan du räkna med lång garantitid. Våra tak håller under många år och detta vill vi även ska märkas på det kontrakt vi skriver med kunden. Det ger en trygghet mellan våra takläggare och våra kunder i Mora som är mycket viktigt för ett lyckat samarbete.

Att vara kund hos Takexo

Det ska vara enkelt och trevligt att vara kund hos oss. Detta är en princip som vi medvetet har byggt organisationen och verksamheten utifrån. När du väljer vår takläggare Mora kan du räkna med en engagerad takpartner. Vi bistår gärna med alltifrån konsultation till utförande av renoveringar och alla typer av takarbeten.

Kommunikation

Du kan enkelt nå oss då frågor och funderingar dyker upp. Detta gäller såväl innan, under och efter att projektet avslutats. Alla lyckade samarbeten bygger på god dialog och därför är detta en central del av vårt arbete. Den kontaktperson du tilldelas då du blir kund kan nås snabbt och smidigt via telefon eller mail.

Tydliga villkor

På Takexo avskyr vi otydlighet. Det är därför som vi alltid strävar efter att leverera tydliga uppgifter till alla kunder. Detta gäller såväl uppgifter om kostnad och projektomfattning som information om material och underleverantörer. Kort och gott, alla uppgifter som lämnar våra takläggare Mora syftar alltid till att vara så tydliga som möjligt. Om oklarheter ändå skulle uppstå så vill vi återigen lyfta fram punkten ovan. Det vill säga att du snabbt och lätt kan nå oss om frågetecken behöver rätas ut.

En bra fråga utan ett entydigt svar. Att utföra en omfattande renovering av badrummet kan vara bra av flera olika anledningar. De två främsta som vi brukar ange som svar är för ökad trivsel och för ökat värde. När du väljer att genomföra badrumsrenovering kan du nämligen räkna med att din bostad eller fastighet i Mora stiger i värde. Ofta stiger den dessutom betydligt mer än vad arbetskostnaden för renoveringen var. Om du genomför badrumsrenoveringen i Mora men inte har några planer på att sälja kan du räkna med ökad trivsel.

ROT och takläggare Mora

När du som privatperson anlitar takläggare Mora kan du glädjas åt att ditt projekt täcks av ROT-avdraget. Detta innebär att du kan dra av en stor del av den totala arbetskostnaden. Om du väljer just våra takläggare i Mora behöver du inte tänka på något angående detta. Vi sköter allt nödvändigt pappersarbete med Skatteverket. Du behöver inte tänka på något utan kan bara njuta av en ganska kraftigt reducerad kostnad.

Vill du veta mer om ROT-avdraget? Besök skatteverket.se

DIN MÅLARE

Kontakta oss

Alfabiz AB © All rights reserved.