Stop Aging – mer info

//Stop Aging – mer info

Stop Aging – mer info

1. Återställa och förbättra blodcirkulationen

Problem med hälsa samt åldringsprocesser börjar ofta när det uppstår problem i blodkärlssystemet – då blodkärl tappar elasticitet och drabbas av åderförkalkning. Av stor betydelse är även själva blodet, vilket kan bli förtjockat. Dessa två, blodkärlssystemet och blodet, tillhör transportsystemet, och vid problem häri hindras tillförseln av näring och syre till cellerna som i sin tur leder till att cellerna skapar mindre energi och försvagas. Med konkreta vardagliga åtgärder vi kan hjälpa kroppen att stärka blodcirkulationssystemet.

2. Reglera syre- och ämnesomsättningen

Cellernas viktigaste uppgift är att skapa energi för att kunna utföra sina uppgifter. För att skapa energi behöver cellerna tillräcklig med syre samt alla nödvändiga biokemiska ämnen, vilka omsätts från maten. Brist på syre är vanligt hos många människor. Vissa biokemiska ämnen kan också omsättas på fel sätt, som t.ex. kalcium, och leda till många problem. Med hjälp av programmet kan man lära sig att reglera syre- och ämnesomsättningen.

3. Normalisera vikten, reglera sockernivån i blodet och fettförbränning

När man bli äldre “hoppar” ofta sockernivån i blodet och leder till problem såsom dålig fettförbränning, övervikt, försvagat immunförsvar m.m. Detta är en av de största orsakerna till åldrande. Genom att lära sig enkla vardagliga åtgärder kan vi lösa dessa problem.

4. Reglera PH värdet och vätskebalansen

Kroppens celler lever i vätskor, det är deras miljö. Det är därför viktigt att denna miljö fungerar bra – framför allt PH värdet och balansen i vätskorna. Om dessa parametrar inte är i balans, så går åldringsprocesserna fortare. Programmet lär ut hur människor på ett enkelt sätt kan reglera dessa parametrar.

5. Återställa och förbättra hjärnans funktioner

Kroppen regleras av självreglerande mekanismer som består av nervsystemet, det hormonella systemet och hjärnans strukturer. Hjärnan spelar här en huvudroll. Alla kroppens funktioner är beroende av hur hjärnan fungerar. Vår program innehåller unika och effektiva övningar för att hålla hjärnan i god form.

6. Rensa kroppen varje dag

Varje dag avger kroppens celler slaggprodukter, toxiner, och dessutom dör millioner celler varje dag som måste avlägsnas. Men då kroppens rensningsmekanismer såsom lever, njurar och lymfsystem fungerar allt sämre ju äldre vi blir, så blir vi inte av med alla gifterna. En förorenad kropp är en av de viktigaste orsakerna till åldrande. Programmet ger konkreta tips på hur du kan rensa kroppen varje dag.

7. Balanserad kost, vitaminer och mineraler

Du lär dig vad en optimal kost samt består av samt vilka vitaminer och mineraler som behövs.

8. Skapa en mental inställning till föryngring

Detta är unika kunskaper som vi lär ut i ett särskilt seminarium.

2013-12-11T18:41:34+00:00