Ring oss idag på: 08 12 234 55

Städfirma Mora

Högkvalitativ städservice för olika syften och för alla typer av kunder.

Vill du anlita Moras bästa städfirma?

Då har du hamnat helt rätt! Tack vare vår breda kompetens har vi på Städoskar möjlighet att erbjuda våra kunder en lång rad olika tjänster. Vi arbetar med både privatkunder och företag, föreningar och organisationer som är i behov av professionell städhjälp.

Städfirma Mora utför bl.a

OFFERTFÖRFRÅGAN / KONTAKT

Välkommen till Städoskar

På vår städfirma arbetar några av Moras mest kompetenta och erfarna personal. Under våra år som aktiva har förtroendet hos våra kunder ökat stadigt. Idag är vi en av Moras mest anlitade och välrenommerade städfirmor. Vi brinner för att förse våra kunder med rena och fräscha miljöer – oavsett om det gäller hemmiljö, kontorsmiljö, industrimiljö eller annat!

Begär gratis offert på din städservice idag!

Våra tjänster

Hur kan vi stå till tjänst? På vår städfirma Mora kan du få hjälp med en lång rad anpassade och högkvalitativa städtjänster. Läs mer om de vanligaste tjänsterna vi levererar nedan.

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan tillgodose dina städbehov!

Hemstädning

Brist på ork, lust eller möjlighet att städa? Anlita vår städfirma Mora för regelbunden hemstädning! Du anpassar själv intervallet efter hur dina behov ser ut.

Kontorsstädning

Det sägs att ren och fräsch arbetsmiljö ökar produktiviteten, kreativiteten och, inte minst, trivseln på arbetsplatsen. När du anlitar Städoskar för kontorsstädning kan du räkna med regelbundet välstädade lokaler. Vi anpassar oss efter er verksamhet och era städbehov.

Flyttstädning

Dags att flytta? Då är säkerligen städningen av din gamla bostad eller företagslokal det du är minst exalterad över. Vår städfirma Mora ser till att du kan rikta fokus mot framtiden och det nya boendet eller lokalen. Boka smidig och säker flyttstädning hos oss redan idag!

Storstädning

Ibland är städbehovet större än vanligt. I dessa fall kan det vara en god idé att ta hjälp i form av storstädning av hemmet eller kontoret. Städoskar i Mora är en städfirma med lång erfarenhet av utförande utav storstädning. Inför jul, inför våren, inför kräftskivan eller inför ingenting särskilt alls – vi hjälper er!

Anpassad städservice

Har du särskilda städbehov som behöver tillgodoses? Då har du hamnat rätt. Vår städfirma Mora har möjlighet att erbjuda en lång rad extratjänster inom städ. Det kan exempelvis handla om att vår personal utför trädgårdsarbete, tvättar, handlar eller annat. Hör av dig till oss på Städoskar och berätta vad just du behöver hjälp med!

Kakel/Klinkers

När sedan kakel och klinkers är på plats börjar det nya badrummet verkligen uppenbara sig. Det går förstås att välja andra material, men det är oerhört ovanligt. Kakel är nämligen oförskämt lättskött i våtrumsmiljöer.

Inredning

Ny dusch, nytt handfat och ny toalett kommer på plats. Detta är en av de sista delarna i din badrumsrenovering i Mora. Ja, förutom det faktum att vi såklart städar i ordning så att du kan avnjuta ditt nya badrum i en trevlig miljö.

Vår städfirma Mora

Det kan finnas många olika anledningar till varför människor i Mora vill anlita en professionell städfirma. Vissa har inte möjlighet att regelbundet ge sig själva en ren och fin omgivning. Andra saknar orken eller har helt enkelt inte tid. Vi struntar i vilken anledning som just du har för att anlita vår städfirma i Mora. Det vi bryr oss är att se till att dina städbehov tillgodoses och att göra jobbet på bästa sätt.

Kompetens

När du anlitar oss på Städoskar kan du räkna med kvalitet i alla led. Under åren som aktiv städfirma i Mora vet vi vad som krävs för både högkvalitativ städservice och lyckade samarbeten. Vi kommer att göra jobbet utifrån det som överenskommits och resultatet kommer att vara fläckfritt – bokstavligt talat. Som kund kommer du dessutom kunna nå oss både innan, under och efter avslutat arbete.

Anpassning

Städbehov skiljer sig ofta kraftigt åt mellan kunder. För att vara relevant som städfirma i Mora måste man därför kunna skräddarsy lösningar för olika önskemål. Detta är vad vi på Städoskar gör. När du vänder dig till vår städfirma Mora ser vi till att anpassa våra tjänster efter det du behöver. Oavsett om du är ute efter regelbunden hemstädning eller om du bara behöver städhjälp vid ett tillfälle så gör vi jobbet – och vi gör det på bästa möjliga sätt!

Trygghet

Städoskar är en certifierad och väförsäkrad städfirma i Mora. Detta ger trygghet åt våra kunder och också till oss själva. Våra kunders och vår personals säkerhet är A och O. Vi erbjuder alla som arbetar på vår städfirma Mora trygga och schyssta anställningsvillkor. All personal identifierar sig dessutom med ID-handlingar då de utför jobb hos kund. Detta för att alla kunder ska känna sig trygga över att lämna ifrån sig nyckel till sitt hem eller sina lokaler.

ROT vid badrumsrenovering i Mora

Du vet väl att du, som privatperson, kan nyttja RUT-avdraget vid din renovering av badrummet? Ja, förutsatt att du uppfyller alla Skatteverkets krav, vill säga. Avdraget innebär att du kan dra bort en stor del av den totala arbetskostnaden som vi tar betalt. Läs mer om RUT-avdraget på skatteverket.se

DIN MÅLARE

Kontakta oss

Alfabiz AB © All rights reserved.