Ring oss idag på: 08 12 234 55

Golvläggare Mora

Professionella golvläggare i Mora, för golvprojekt av alla sorter.

Är det dags att lägga nytt golv?

Få delar av en bostad eller arbetsplats slits ut på samma sätt som golvet. Vi klampar omkring på det dagarna i ända och sakta men säkert nöts det ned. Att då och då anlita professionella golvläggare för att renovera eller rent av byta ut golven är en bra idé. Förutom att det ökar trivseln så är det dessutom en oerhört bra idé för att öka värdet på bostaden och/eller fastigheten. Golvläggarna på Golvclaes i Mora arbetar med många olika typer av golv, varav några av de vanligaste listas nedan.

Vi utför bl.a

OFFERTFÖRFRÅGAN / KONTAKT

Golvclaes – Moras bästa golvläggare

Hos oss kan du få hjälp med en lång rad olika golvprojekt. Våra golvläggare i Mora arbetar årligen med kunder i området, både privatpersoner och företag. Under åren som aktiva har vi skaffat oss en ovärderlig erfarenhet som vi bygger på för varje dag som går. Idag är vi stolta över att ta oss ann de projekt som våra kunder ber om. Detta alldeles oavsett hur stort eller litet projektet kan tänkas vara.

Begär gratis offert på ditt golvprojekt idag!

Så funkar vi

Vi är glada att du har hittat till oss på Golvclaes. Särskilt glada är vi förstås om du dessutom letar efter professionella golvläggare i Mora. Om vi utgår ifrån att så är fallet så vill vi passa på att berätta lite mer om oss själva.

Stor projektvariation

Det har nämnts förut men tål att nämnas igen. På Golvclaes tar vi oss ann de projekt som våra kunder ber oss om hjälp med. Det är denna inställning som symboliserar en mångfacetterad golvläggare i Mora. Vi utför årligen mängder av golvprojekt av varierande omfattning och typ i området. Det är denna variation som gjort oss till en av Moras mest anlitade golvläggare. Som kund kan man helt enkelt lita på att arbetet blir gjort!

Professionellt team

Utan professionell personal kommer man inte någonstans. Detta är inte unikt för oss golvläggare i Mora utan gäller förstås alla typer av verksamheter. Hos oss arbetar ett gäng kompetenta och trevliga golvläggare med många års erfarenhet av branschen. Alla våra anställda genomgår samma utbildningar och fortbildningar. Något som gör att vi kan garantera samma höga kvalitet oavsett utförare och projekt.

God kunddialog

Förutom goda resultat så föder kommunikation goda samarbeten. Denna inställning kompromissar vi inte med på Golvclaes. Vi ser alltid till att finnas tillgängliga för frågor. Detta gäller både innan, under och efter avslutat projekt. Som kund kan du alltid nå våra golvläggare i Mora om du har några funderingar. Vi ser dessutom till att leverera tydlighet i alla led. Från kostnadsförslag och omfattning av projektet till kontrakt och garantier.

När du anlitar våra golvläggare i Mora

Funderar du på att anlita våra golvläggare i Mora? Då är du säkert nyfiken på att veta hur själva arbetet kan tänkas att gå till.

Kontakt

Det vanligaste är att du kontaktar oss och berättar om vilka planer du har. Hur stor yta som ska läggas nytt golv på, vilka material du har tänkt dig och när du önskar att jobbet genomförs. Utifrån samtalet kan vi sedan skapa en skräddarsydd offert där dina förutsättningar och önskemål tas i beaktning.

Projektstart

När offerten sedan har blivit godkänt skrivs kontrakt och projektet kan påbörjas på utsatt tid. Våra golvläggare Mora kommer till fastigheten och drar igång med arbetet utifrån vad som överenskommits. I vissa fall handlar det om enklare och mindre renoveringar. Då kan det räcka med att ställa undan bohag i en del av bostaden som inte berörs. I andra fall, då helt nytt golv ska läggas av våra golvläggare Mora, behöver merparten av möbler och annat avlägsnas under projektet. Vad som behöver göras vid ditt specifika projekt kommer att gås igenom redan i första fasen.

Avslut

Efter många års branscherfarenhet har våra golvläggare Mora bra koll på hur man städar upp efter en golvläggning. Vi avlägsnar maskiner och material och ser till att bostaden, kontoret eller industrilokaler återfår sin gamla ordning – ja, förutom att den nu har nya och fina golv då, förstås.

Golvläggare Mora och ROT-avdraget

Vill du anlita våra golvläggare Mora för golvrenovering i din privata bostad? Då kan du glädjas åt att projektet täcks av ROT-avdraget. Skattereduktionen innebär att en stor del av den totala arbetskostnaden som du betalar dras av. Som kund hos våra golvläggare Mora behöver du inte göra något annat än att uppge att du vill nyttja avdraget. Vi sköter all korrespondens med Skatteverket så att allt går rätt till.

Vill du veta mer om ROT-avdraget? Besök skatteverket.se

DIN MÅLARE

Kontakta oss

Alfabiz AB © All rights reserved.