Ring oss idag på: 08 12 234 55

Fönsterputs Mora

Vi putsar Mora rent, ett fönster i taget.

Smutsiga fönster?

Ser världen utanför ditt fönster onödigt grå ut? Det behöver inte endast bero på världen. Med en professionell och regelbunden fönsterputs i Mora säkerställer du att dina fönster hålls rena. På Fönsterpelle är vi experter på att putsa fönster. När du anlitar oss för fönsterputs i Mora kan du ta del av nedan tjänsteutbud.

Vi utför bl.a

OFFERTFÖRFRÅGAN / KONTAKT

Fönsterpelle

Välkommen till Moras främsta experter inom fönsterputs! På Fönsterpelle har vi två övergripande mål: 1) Att förse Mora med rena fönster. 2) Att göra våra kunder nöjda. Dessa två mål bildar ett vinnande koncept som gjort oss till ett av Moras mest anlitade företag inom just fönsterputs. Vi brinner helt enkelt för det vi sysslar med, och det är vi stolta över!

Boka din fönsterputs i Mora idag!

Så jobbar vi​

Vi har glada att du har hittat till oss på Fönsterpelle. Om du dessutom funderar på att anlita oss för fönsterputs i Mora så är vi ännu gladare. Vi vill passa på att berätta lite om vår organisation, så att du som kund har koll på vilka du har att göra med. Företaget bygger på både högkvalitativa resultat och seriösa samarbeten med kunder. Låt oss gå in på detta närmare:

Leverans

När du väljer att anlita oss för fönsterputs i Mora kan du vänta dig fläckfria resultat, bokstavligt talat. Vi ser alltid till att leverera alldeles oavsett uppdragets utformning. Kvaliteten står alltid i fokus, och det är bland annat detta som lett till vår framgång.

Bemötande

När du väljer oss kan du, förutom resultaten av fönsterputsen i Mora, räkna med en trevlig kundupplevelse från start. Vi värderar våra kundrelationer högre än allt annat. Därför ser vi till att alltid leverera tydliga uppgifter – såväl om kostnader som om vad du som kund kan förvänta dig av oss och av arbetet. Du kan dessutom enkelt nå oss då frågor uppstår. Detta sker genom den kontaktperson du tilldelas vid starten.

Trygghet

När du väljer Fönsterpelle så väljer du ett företag där trygghet står i centrum. Detta gäller såväl för våra kunder, våra anställda och för oss som företag. Som kund får du självklart goda garantier på din fönsterputs i Mora. Vår personal täcks av schyssta anställningsavtal och vår organisation är välförsäkrad om olyckan skulle vara framme.

Miljö

När du väljer fönsterputs Mora från oss så väljer du ett företag som tänker på miljön. Vi strävar alltid efter att modernisera oss så att vi minskar vårt klimatavtryck. Detta gör vi bland annat genom att reducera användningen av rengöringsmedel så mycket som möjligt. Utvecklingen går snabbt framåt och detta omfamnar vi gladeligen!

Skräddarsydd fönsterputs Mora

Vad passar för just dig? På Fönsterpelle i Mora vet vi att behovet av fönsterputs kan skilja sig kraftigt. Beroende på hur en fastighet är placerad kan dess fönster behövas putsas oftare eller mer sällan. Dessutom varierar behovet mellan olika typer av kunder. Vi arbetar med alla som efterfrågar vår kompetens. Från stora, återkommande uppdrag för företag, organisationer och föreningar till privatpersoner och mindre uppdrag. För att matcha just dina behov så anpassar vi vår fönsterputs i Mora helt och hållet efter önskemålen. Intervallet kan helt styras och justeras allteftersom. Om du påbörjar ett intervall som du inser inte är nog kan du enkelt kontakta oss så sätter vi upp en ny plan. Detsamma gäller om du vill pausa din fönsterputs i Mora under en period. Eller om du bara vill anlita oss vid ett enstaka tillfälle.

När du har bestämt dig

Att boka vår fönsterputs Mora är bland det enklaste man kan ägna sig åt. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss och berätta vad du önskar få hjälp med. Vi återkommer med en kostnadsfri offert på den typen av fönsterputs i Mora som du vill ha. När alla förutsättningar är satta så kör vi helt enkelt igång på utsatt datum. Svårare behöver det inte vara.

RUT och fönsterputs Mora

Vill du boka fönsterputs till din bostad i Mora? Då kan du glädjas åt att RUT-avdraget finns. Med denna skattereduktion kan du dra av hela 50% av den totala arbetskostnaden. Notera att RUT enbart är till för privatpersoner. För att det ska vara giltigt måste fönsterputsen alltså ske i din privata bostad i Mora.

Läs mer på Skatteverkets hemsida!  skatteverket.se

DIN MÅLARE

Kontakta oss

Alfabiz AB © All rights reserved.