Dusch filter AOK-902

/Dusch filter AOK-902
Dusch filter AOK-902 2017-07-25T15:16:01+00:00

Klor-fritt duschfilter med Joniserat Vatten

Det naturliga sättet att ta hand om hud och hår

AOK-902 är ett avancerat filtersystem som är utformat för att förse dig med miljövänligt renat vatten utan klor.

Njut av fördelarna med dusch- filtret från AOK:

–          Filtrerar omedelbart bort klor och tungmetaller

–          Du får ett mjukare, silkeslent lätthanterligt hår

–          Förbättrar torrt, krusigt och sprött hår

–          Förbättrar hud som är torr, fnasig och kliar

–          Mindre irritation i ögonen

–          Mjukare, fastare och yngre hud

–          Schampo och tvål löddrar rikligare

–          Bevarar färgat hår skonsamt

 

1.       Filtret tar bort 98 % av kloret i vattnet och flertalet tungmetaller. Extrem förbättring av hudproblem och hårproblem.

2.       Kalcium sulfit, mycket effektivt material för klorborttagning – säg farväl till klor och beläggningar i duschen.

3.       Infraröd lera och Maifanshi-stenar: utstrålar infraröd energi och förser oss med aktiva mineraler, som ökar energin i vattnet vilket gör det mera lättupptagligt för kroppen.

Filtret är beräknat för 1-3 personer i hushållet och räcker då i ca 6 månader. Detta påverkas naturligtvis av vattnets ursprungliga kvalité och hur många och hur långa duscharna är under den tiden.

 

Lätt att montera: Ta bara bort skyddsplasten och skruva fast filtret mellan duschblandaren och duschslangen. Skruva åt så att det inte läcker, men var försiktig så att inte infästningarna skadas. Inga speciella verktyg är nödvändiga. Spola igenom filtret ett par minuter innan du tar din första dusch. Därefter är det bara att duscha som vanligt.

För att byta ut filtret skruvar du bara bort det från blandaren, skruva isär det och ta ut det gamla filtret och placera det nya i behållaren. Spola igenom filtret ett par minuter och det är redo för användning igen.

Om vattenflödet börjar minska kan det bero på att filtret behöver sköljas ur. Ta ur filtret, skaka det ordentligt och skölj ur det under kranen i 2-3 minuter. Därefter sätter du bara tillbaka det på plats och duschar som vanligt.

Läs mer här >>

För ytterligare information, vänligen kontakta Människans Resurser AB på nummer 08-334908