Ring oss idag på: 08 12 234 55

Byggfirma Mora

ByggZab är en byggfirma som levererar förstklassig byggservice vid både stora och små 3projekt i Mora. Privatpersoner, företag och föreningar – Alla är välkomna till oss!

Vi utför bl.a

OFFERTFÖRFRÅGAN / KONTAKT

ByggZab - byggfirma Mora

Välkomna till oss! På vår byggfirma kan du, som både privatperson och företag/organisation i Mora, få hjälp med olika typer av byggarbeten. I vårt team arbetar yrkesproffs med många års erfarenhet i branschen. Tack vare åratal av väl utförda jobb har vi idag kommit att bli en av Moras mest välrenommerade och anlitade byggfirmor. Detta är vi mycket stolta över.

Kontakta vår byggfirma i Mora och få gratis offert på ditt projekt redan idag!

Våra tjänster

Varje år hjälper vi på ByggZab mängder av kunder i stan med olika typer av projekt. Vi är stolta över den kompetensbredd som vi tillgodosett oss med under åren som aktiv byggfirma i Mora. Idag är vi både en av Moras mest populära och mångfacetterade byggfirmor. Läs vidare för att veta mer om några av de vanligaste tjänster som vi utför i området.

Nybyggnation

Ska det byggas helt nytt? Då är det oerhört viktigt att varje moment i byggnationen utförs på rätt sätt. Vår byggfirma i Mora har många års erfarenhet av den här typen av komplexa projekt. Vi bygger alltifrån mindre fritidshus till villor och större typer av byggnationer för företag och föreningar. Kort och gott – Om du söker en byggfirma för nybyggnation i Mora så kan du glädjas åt att ha hittat rätt!

Ombyggnation

Förnyelse förnöjer, och en ombyggnation kan göra underverk för vilken typ av bygge som helst. På ByggZab utför vi ombyggnadsarbeten av varierande storlek och för olika syften. Det spelar ingen roll om det handlar om ombyggnad av en hel fastighet eller om det rör sig om enklare renoveringsåtgärder. Team på vår byggfirma Mora ställer upp där behovet av vår kompetens finns.

Tillbyggnation

Finns det ett behov av att bygga ut den redan existerande ytan i fastigheten? På vår byggfirma Mora kan du få hjälp med tillbyggnation av olika slag. Vi kan bygga ut och bygga till hur än behovet för dig som kund ser ut. Kontakta oss gärna för att ta del av våra referensarbeten inom just tillbyggnation.

Renovering

Renoveringsbehovet varierar ofta kraftigt mellan olika byggprojekt. På vår byggfirma Mora tar vi hänsyn till alla olika behov. Under alla år som aktiva har vi utfört många olika typer av renoveringsprojekt.

Köksrenovering
Ett kök slits ut snabbare än någon annan del av en bostad. Därför är det också den vanligaste typen av renoveringprojekt. Kontakta vår byggfirma i Mora om du funderar på att renovera ditt kök. Vi erbjuder självklart gratis offert på arbetet.
Badrumsrenovering
Varje år är det mängder av bostads- och fastighetsägare i staden som bestämmer sig för att renovera badrummet. Många av dessa, såväl privatpersoner som företag och organisationer, vänder sig till vår byggfirma i Mora. Vill du göra detsamma? Kontakta oss för gratis offert på din badrumsrenovering!

Som kund hos vår byggfirma i Mora

När du väljer att bli kund hos ByggZab kan du räkna med kvalitet genom hela arbetet. Från första kontakt till slutfört arbete strävar vi efter att ge en god kundupplevelse hela vägen. Vi levererar tydliga och raka besked om priser, tidsplan och andra detaljer kring arbetet. Vi finns tillgängliga för frågor både innan, under och efter utfört projekt. Dessutom lämnar vi naturligtvis goda garantier på alla arbeten som vi utför.

ROT vid renovering

Du vet väl att du, som privatperson, kan nyttja ROT-avdraget vid din renovering? Ja, förutsatt att du uppfyller alla Skatteverkets krav, vill säga. Avdraget innebär att du kan dra bort en stor del av den totala arbetskostnaden som vi tar betalt. Läs mer om ROT-avdraget på skatteverket.se

DIN MÅLARE

Kontakta oss

Alfabiz AB © All rights reserved.