Ring oss idag på: 08 12 234 55

Bergvärme Mora

Trygg partner för konsultation och installation av bergvärme och värmepumpar.

Dags att investera i klimatsmart energiförsörjning?

Bergvärme har under de senaste decennierna blivit en allt vanligare metod för uppvärmnings och energiförsörjning. Detta är en mycket bra trend. Inte bara för människors plånböcker utan också för planeten vi bor på. När du tar beslutet att låta installera bergvärme till din fastighet i Mora gör du nämligen en stor klimatinsats. Detta är nämligen en av världens mest klimatsmarta sätt att förse sig själv med energi.

Detta kan du räkna med

När du väljer att låta oss på Bergvärmekompetens AB i Mora att installera din bergvärme kan du räkna med följande:

OFFERTFÖRFRÅGAN / KONTAKT

Bergvärmekompetens AB – Bäst i Mora på bergvärme

På Bergvärmekompetens AB hittar du några av Moras absolut främsta experter inom bergvärme. För varje år som går väljer allt fler att anlita vårt team för installation av bergvärme i Mora. Bland våra kunder finns både privatpersoner och arbeten med privata fastigheter och företag och föreningar. Under åren som aktiva har vi installerat bergvärme i såväl mindre hus som större fastighetskomplex och offentliga byggnader. Inget arbete inom bergvärme i Mora är för litet eller för stort för oss, helt enkelt.

Kontakta oss för gratis offert!

Bor du i Mora och funderar du på att skaffa bergvärme? Då är du välkommen att kontakta oss på Bergvärmekompetens AB för att begära en gratis offert på ditt projekt. Vi erbjuder alla, privatkunder såväl som företag, kostnadsförslag helt utan kostnad. Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss för att begära offert redan idag. Vi återkommer så snart vi kan!

Begär gratis offert på din bergvärme Mora idag!

Så får du bergvärme i Mora

När vi installerar bergvärme hos våra kunder i Mora kan projekten se ganska annorlunda ut. Beroende på tillgängligheten runt fastigheten och storleken på densamma kan olika åtgärder vara nödvändiga. Det finns däremot några steg som alla projekt inom bergvärme Mora går igenom. Detta ser ut som följer:

Planering

All lyckad installering bygger på att man lagt en välplanerad grund för projektet. För att alla inblandade ska bli nöjda kommer dialogen mellan dig som kund och oss vara mycket viktig – inte minst i första fasen. Här gås nämligen förutsättningarna för projektet igenom. Vad behöver göras? Vad kommer det att kosta? Hur ser tidsplaneringen för installationen av bergvärme i Mora ut? Svaret på dessa frågor ligger till grund för det kontrakt som sedan skrivs på när parterna är överens.

Borrning

Arbetet kan börja. För att förse huset i Mora med bergvärme måste vi ta oss till värmen. Den befinner sig ungefär mellan 80 och 200 meter under jord. Våra specialkonstruerade borrar tar oss ner till önskat djup och önskad värme. Trots att hålet är så pass djupt som det är så mäter det inte mer än 10-15 centimeter i diameter. Detta gör att vi lämnar minimala spår på tomten. Detta är en viktig fördel med bergvärme i Mora jämfört med andra typer av uppvärmningsmetoder.

Montering och installation

När hålet är borrat och den gamla anläggningen har demonterats är det dags för sista steget. En slang som innehåller en särskild värmeabsorberande vätska hissas ner i djupet. Den pumpas sedan runt och ”plockar upp” värmen nerifrån. För att bergvärmen ska omvandlas till varm luft i ditt hus i Mora leds den in i en värmepump som finns i huset. När allt detta är på plats så kan du luta dig tillbaka och njuta av reducerade kostnader för din energi.

Detta är vi!

Vi är stolta över vad vårt företag i Mora har lyckats åstadkomma inom bergvärme genom åren. Bergvärmekompetens AB har gått från en liten aktör till att bli en av områdets absolut mest välrenommerade aktörer. Vi tror att detta beror på en rad olika komponenter:

Kompetens och erfarenhet

Alla som arbetar hos oss i Mora har gedigen erfarenhet och utbildning inom bergvärme. Detta gör att vi kan leverera goda resultat oavsett vem som utför arbetet. Vi ser detta som en av våra klart starkaste fördelar.

Samarbetspartners

De underleverantörer och partners som Bergvärmekompetens arbetar med är av absolut högsta kvalitet. Våra värmepumpar tillhör några av marknadens absolut främsta vilket garanterar ett långt liv med klimatsmart energi för dig som kund.

Garanti och trygghet

Att installera bergvärme i Mora kan vara ett stort beslut att ta. Därför ser vi till att all kommunikation sker med största möjliga tydlighet i fokus. När du blir kund hos oss framgår uppgifter om villkor, kostnad och omfattning tydligt i offert och kontrakt. Alla arbeten vi utför sker dessutom med generösa garantitider för att öka tryggheten ytterligare.

Varför är det en bra idé att skaffa bergvärme i Mora?

Vi brukar tala om tre övergripande fördelar med att skaffa bergvärme i Mora. För det första så handlar det om lönsamhet. Det är en bra ekonomisk investering att låta installera bergvärme i sitt hus i Mora. Det reducerar energikostnaderna kraftigt vilket förstås kan underlätta kraftigt för hushållsekonomin. Med modern energiförsörjning kan man dessutom, som fastighetsägare, räkna med ytterligare ett utfall. Värdet på fastigheten stiger då modern uppvärmning finns att tillgå. Förutom den lönsamma aspekten så vill vi återigen flagga för miljöaspekten. Det är en mycket god idé för klimatet att låta skaffa bergvärme till sitt hus i Mora.

ROT vid bergvärme Mora

Du vet väl att du, som privatperson, kan nyttja ROT-avdraget vid installation av bergvärme ? Ja, förutsatt att du uppfyller alla Skatteverkets krav, vill säga. Avdraget innebär att du kan dra bort en stor del av den totala arbetskostnaden som vi tar betalt. Läs mer om ROT-avdraget på skatteverket.se

DIN MÅLARE

Kontakta oss

Alfabiz AB © All rights reserved.