Ring oss idag på: 08 12 234 55

Badrumsrenovering Mora

Badrumsrenovering för både privatpersoner, företag och organisationer i Mora.

Äntligen dags att renovera badrummet?

Bra beslut! Faktum är att badrummet är en av de delar av en fastighet som slits ut snabbast. Många, både privatpersoner och företag i Mora, väntar alltför länge med att låta genomföra badrumsrenovering. Förutom att renoveringen ökar säkerheten mot vattenskador så är ett fräscht badrum oerhört bra för välmåendet. På Badrumskalle AB i Mora har vi lång erfarenhet av att utföra badrumsrenoveringar. När du vänder dig till oss för totalrenovering av badrummet ingår oftast följande:

Vi utför bl.a

OFFERTFÖRFRÅGAN / KONTAKT

Badrumskalle AB – Bäst i Mora på badrumsrenovering

Välkommen till Badrumskalle AB!

Hos oss hittar du några av Moras absolut främsta experter inom badrumsrenovering. Varje år hjälper vi mängder av människor i området att införliva sina badrumsdrömmar. Alla projekt i tar oss ann utförs med bästa möjliga kvalitet i fokus. Detta gäller oavsett om det rör sig om stora eller små projekt inom badrumsrenovering i Mora. Vi arbetar med såväl privatkunder som företag i varierande storlek och branscher.

Är du nyfiken på vad det skulle kosta att renovera just ditt badrum? Svaret finns inom räckhåll. Hör av dig till oss via telefon eller via kontaktformuläret för att få en gratis offert på ditt renoveringsprojekt!

Begär gratis offert på din badrumsrenovering i Mora idag!

Så jobbar vi​

Om du funderar på att anlita professionell hjälp för badrumsrenovering i Mora – Ja, då är du säkert nyfiken på att veta mer om hur arbetet skulle gå till. På Badrumskalle AB anpassar vi alla projekt utefter dess specifika förutsättningar och kundens önskemål. Vanligt är dock att projektet genomgår ett antal faser:

Projektering och planering

Precis som de flesta byggprojekt kräver din badrumsrenovering i Mora planering. Detta inleder därför projektet vi utför hos dig. Vi fastslår alla förutsättningar och ser till att matcha kundens förväntningar på resultatet.

Demontering och bortforsling

När offerten är accepterad och kontraktet påskrivet är det dags att göra sig av med det gamla. Vi demonterar ditt badrum och forslar bort det som en gång var för att göra plats åt en ny tid.

Bilning och installation

Det är inte ovanligt att man, vid en badrumsrenovering i Mora, väljer att flytta på avlopp och/eller rör. I detta fall krävs så kallad bilning. Eftersom våra experter i Mora har genomfört badrumsrenoveringar i många år är detta inga problem alls. När eventuell bilning är klar väntar installation av nya avlopp och brunnar.

Elinstallation

Det är oerhört viktigt att elen installeras på rätt sätt vid din badrumsrenovering i Mora. Inte bara för att alla lampor och annat ska fungera utan också för att garantera säkerheten. Hos oss på Badrumskalle AB arbetar rätt expertis för att elen ska dras på rätt sätt.

Golv

Det golv som överenskommits, samt eventuell golvvärme, kommer på plats i nästa steg. Nu börjar resultatet av badrumsrenoveringen i Mora sakteliga att visa sig.

Kakel/Klinkers

När sedan kakel och klinkers är på plats börjar det nya badrummet verkligen uppenbara sig. Det går förstås att välja andra material, men det är oerhört ovanligt. Kakel är nämligen oförskämt lättskött i våtrumsmiljöer.

Inredning

Ny dusch, nytt handfat och ny toalett kommer på plats. Detta är en av de sista delarna i din badrumsrenovering i Mora. Ja, förutom det faktum att vi såklart städar i ordning så att du kan avnjuta ditt nya badrum i en trevlig miljö.

När du väljer oss för badrumsrenovering i Mora

Vår verksamhet bygger på god kvalitet i alla led. Det gäller förstås delvis i själva utförandet av badrumsrenovering i Mora. Vi anstränger oss alltid för att leverera bästa möjliga utfall i alla projekt vi tar oss ann. Här gör vi ingen skillnad på stora/omfattande och små/enklare projekt. Om badrumsrenoveringen i Mora märks med namnet Badrumskalle AB så ska resultatet spegla vår professionalitet. Som kund hos oss kan du dessutom alltid nå oss, enkelt och smidigt. Om det uppstår frågetecken som behöver rätas ut står vi till förfogande att svara inom kort. För att undvika missförstånd ser vi dessutom till att föra god dialog och vara tydliga redan från dag ett. Det är en viktig ingrediens för lyckade samarbeten, om du frågar oss!

Varför renovera badrummet?

En bra fråga utan ett entydigt svar. Att utföra en omfattande renovering av badrummet kan vara bra av flera olika anledningar. De två främsta som vi brukar ange som svar är för ökad trivsel och för ökat värde. När du väljer att genomföra badrumsrenovering kan du nämligen räkna med att din bostad eller fastighet i Mora stiger i värde. Ofta stiger den dessutom betydligt mer än vad arbetskostnaden för renoveringen var. Om du genomför badrumsrenoveringen i Mora men inte har några planer på att sälja kan du räkna med ökad trivsel.

ROT vid badrumsrenovering i Mora

Du vet väl att du, som privatperson, kan nyttja ROT-avdraget vid din renovering av badrummet? Ja, förutsatt att du uppfyller alla Skatteverkets krav, vill säga. Avdraget innebär att du kan dra bort en stor del av den totala arbetskostnaden som vi tar betalt. Läs mer om ROT-avdraget på skatteverket.se

DIN MÅLARE

Kontakta oss

Alfabiz AB © All rights reserved.