Vår Filosofi

//Vår Filosofi
Vår Filosofi2017-07-25T15:16:00+00:00

God hälsa på riktigt
För att åstadkomma god hälsa räcker det inte att träna fysiskt och äta rätt, även om det är viktigt. Många känner inte till att näringen från maten även måste komma in i cellerna, m.a.o., näringsupptaget måste fungera bra. Det är samma sak med syret från luften. När vi andas så kommer först syret till blodet, men det måste komma hela vägen igenom till cellerna också (cellernas syreupptag). Likadant med vattnet vi dricker, vattenmolekylerna måste tränga igenom cellernas membran. Och allra viktigaste, cellerna måste få rätt information. Alltså :
1. Näring till cellerna 2. Syre till cellerna 3. Vatten till cellerna 4. Rätt information till cellerna
Om man uppfyller dessa krav så blir det hälsa på riktigt. Det är exakt så vi jobbar här på Människans Resurser – vi erbjuder enkla metoder som skapar hälsorutiner som kontinuerligt förbättrar och upprätthåller en god hälsa.

Bromsa åldrandet
För att bromsa åldrandeprocesser måste man först och främst bli frisk genom att följa råden som beskrivits under rubriken ”God hälsa på riktigt”. Samtidigt behöver man förändra det undermedvetnas föryngringsprocesser i kroppen. Detta lär vi ut på våra seminarier ”Tankens magi” och ”Tankens kraft på cellnivå”.

Lev med glädje och utan depressioner
Att känna glädje i livet är ett naturligt tillstånd för människan som inte behöver en direkt orsak. Glädje-tillståndet är sammankopplat med vår fysiologi. När kroppen producerar tillräckligt med hormoner, signalsubstanser som serotonin, dopamin och endorfiner, då blir man glad utan orsak och aldrig deprimerad. De som ofta har depressioner måste tänka på att hjälpa cellerna så de fungerar bättre och kan skapa de nödvändiga biokemiska substanserna. Våra metoder hjälper med detta.

Vi hjälper dig att aktivera dina egna läkningsmekanismer.

Vårt Koncept