Triomed referenser

///Triomed referenser
Triomed referenser2017-07-25T15:16:00+00:00

Helena Tibblin:


 

Se mer Video referenser här >>

Hej Boris, Tiden går och positiva förändringar sker i mitt liv.Tänk att jag är helt fri från det objudna allvarliga hälsoproblemet. Det hände tack vore dina metoder som millimetervågsterapi, andning, samt andra hälsometoder och med sjukvårdens hjälp.Som Bonus under helandet med metoden “Andas dig frisk, SMARTbreathe” blev jag av med den evinnerliga HOSTAN, som jag släpat med under alla herrans år. Andas minst 45 min/dag och är nere i 5-6 andetag/min.
Fantastikt!
Boris Tack för ditt stöd! Tack för att Du delat med dig av din aldrig sinande kunskap om HÄLSA!

Lev i tiden – Lev gott!

Maj-Lis Lindfors Rehnqvist


Triomed Compact blev min räddning.

Jag är 56 år och jobbar som receptionist, administrator och bokförare på ett litet företag från 10 till 18, dessutom reser jag 2 timmar om dag med bussar och tåg till och från jobbet. Inte en dag gick utan jag kände mig svimfärdig av trötthet när jag kom hem.
Men sedan jag började använda Triomed C regelbundet flera gånger om dagen på jobbet har jag inte känt av tröttheten alls. Mest klickar jag på ett Harmoni program som skyddar kroppen från negativ inverkan från omgivningen. Det sänker den elektromagnetiska strålningen från datorn och 3 stycken mobiltelefoner som finns på mitt skrivbord samtidigt som den ökar min uthållighet. Förutom att jag har fått energi, ett mer jämnt humör har jag fått klarhet i huvudet. Min simultanförmåga att prata i telefon och skriva på dator har också blivit bättre.

När det blir för mycket stress(negativt samtal med kunder, klagomål på produkter, många människor i lokalen) slår jag på Antistress programmet N 3. Efter bara några minuter är min kropp avslappnad och stressen bortsmält. Det är oerhört värdefullt i mitt jobb.
Samma antistressprogram använder jag när jag lider av sömnlöshet. Om jag känner mig orolig och stressad räcker det med att slå på och sätta apparaten på mitt nattbord för att somna av. Men en kväll var jag så orolig att jag kunde somna av först sedan jag satt apparaten på solar plexus.

Tack vare Triomed C har jag fått mer energi och bättre sömn. Jag är pigg, glad och håller mig frisk!

Irina Johansson


Niklas Ernstedts egna erfarenheter utav MMV-terapi

Jag har haft det väldigt jobbigt efter min Wippflash olycka 2009, men för ca: ett och halvt år sedan så kom jag i kontakt med MMV-terapin.

Genom att i mitt fall så använder jag för närvarande maskinen Radamir där jag använder program 1 och 3 . Vilket har lätt till att jag har betydligt mindre smärtor och muskellåsningar än vad jag hade innan jag inledde behandlingen. Före behandlingen hade jag mer eller mindre konstant ont i nacke och höger kroppshalva vilket bland annat ledde till sämre insomning.

För 2,5 år sedan fick jag diagnosen astma. Innan dess har jag levt med allergi i många år mot timotej, gråbo, gräspollen m.m. Så då blev det ännu mera medicin att förbruka.

Men med MMV-terapin och träning/kondition, styrka, stretching 2-3 ggr. I veckan och så har jag börjat cyklat till och från jobbet. Allt detta har gjort att jag mer eller mindre slutat att behöva ta medicinerna Pulmicort, Daktakort och även allergi medicinen har jag minskat betydligt.

Niklas Ernstedt


SPECIFIKA PROBLEM

Migrän

En fyrtiotvåårig kvinna hade svår migrän. Efter två dagar använde hon Triomed på hypofysområdet. Huvudvärken försvann efter två minuter. Hon mådde betydligt bättre efter behandlingen. Hon satte röd strålare på artärer och blev piggare efter det. Hemoglobinhalter ökade sexfaldigt. Huvudvärk och magont försvann.

Jag har använt MMV terapi + fri terapi i stort sett sedan jag köpte min Triomed och använt ett antal program för att förbättra några obalanser som jag har varit medveten om.

Jag har jobbat speciellt med att förbättra min syn. Jag var på syn undersökning hos en optiker för att skaffa linser i juni månad 2007. Resultat på vänster öga var +2.25 där det också fanns ett brytningsfel på 1.0 och höger öga +1,75.

Till ögonen har jag satt kristallen direkt på ögat först de 3 sek vi fick lära oss på en av kurserna och ibland 10 – 15 sek behandling direkt på ögat, ibland i 5 dagar och vissa gånger 10 dagars behandling sedan i somras (2007). Synen har förbättrats – vid återbesök i januari i år 2008 var värdena dessa: höger öga + 0,75, vänster öga hade inte själva synen blivit bättre men brytningsfelet var då 0,5.
Ser verkligen fram emot nästa syn undersökning som sker i juni månad i år.

Mitt allmäntillstånd har också förbättrats avsevärt, jag har ingen migrän längre och inga förkylningar. För det mesta använder jag det allmänna programmet + annat program på vad som behövs just då, samt strukturerar vatten och när så behövs kopierar läkemedel eller vitaminer som ger god effekt.Jag rekommenderar apparaten så fort jag träffar en människa som är intresserad av att göra något för sig själv.

Ulla-Stina Ardevall, januari 2008


Förkylning

Man, 26 år som alltid haft problem med öron – näsa – hals vid förkylning. Har druckit strukturerat vatten med information från både saliv och snor, samt behandlat lokalt vid behov, under ett års tid. Hans symptom har blivit lindrigare, han har inte längre problem med öronen vid förkylning t.ex.


Kvinna, 52 år. Fick bort sina förkylningssymptom på bara ett dygn, m.h.a MMV, innan förkylningen ens hann bryta ut!


Jag har haft min Triomed i ca två år nu, och använder den dagligen. Den har hjälpt mig på många sätt.

När jag jobbade på dagis var jag ofta förkyld och influensan kunde hålla i sig i flera veckor, ibland hela vintern mer eller mindre. Mitt immunförsvar var jättedåligt. Efter att ha börjat använda millimetervågsterapin som behandling kunde jag få bort en förkylning på bara några dagar och nu använder jag den i förebyggande syfte och är jag “aldrig” sjuk längre. När jag känner av att en förkylning är på gång kopierar jag från saliv och överför till vatten, samt kopierar direkt på halsen och låter kristallerna sitta kvar. Förkylningen försvinner innan det hinner bryta ut!

När jag fått blåsor i munnen har jag kopierat information direkt från blåsorna och sänt till vatten. Efter att ha druckit bara några glas har det redan känts mycket bättre! Inom loppet av en timme har blåsan slutat att irritera och göra ont. Jag fortsatte dricka vattnet under två dagar sen var den borta. Detta har jag testat flera gånger, med samma resultat! Det är fantastiskt!

Jag har också behandlat mina föräldrars katt som hade varit i slagsmål. Han hade ett sönderrivet öra som kliade, det kom var och luktade illa. Efter bara en behandling ringde min mamma och berättade att det redan var bättre, och hade börjat läka ihop.

MMV-apparaten kan användas till precis vad som helst och är alltid bra att ha med sig. Jag åker ingenstans utan min Triomed längre!

Tanja, 27 år.


Klimakteriebesvär

Kvinna, 52 år med klimakteriebesvär. Hon led tidigare av kraftiga svettningar, och började med det allmänna balanseringsprogrammet. Svettningarna har försvunnit, men även hennes allmäntillstånd har blivit bättre, hon känner sig mera stresstålig och hennes nacke har blivit bättre!


Vill dela med mig av mina erfarenheter av att “spela in” information från läkemedel. Jag har haft en del problem med värmevallningar i några år, har provat det mesta från hälsokosten och även ätit homeopatiskt östrogen, det har hjälpt väldigt lite eller inte alls. Jag vill inte äta östrogen.

I september lyssnade jag på ett föredrag hos Människans Resurser AB med den ryska professorn … som bl.a. pratade om att spela in info från läkemedel med Cem Tech (gamla generation av Triomed) och sen applicera strålaren på pulsådern.

Jag skaffade östrogentabletter som jag smular sönder och sen spelar in info från. Det tog ca två veckor (då besvären successivt minskade) till att jag blev helt besvärsfri. Den första månaden hade jag strålaren på dygnet runt på pulsådern, nu har jag den bara på nätterna.

En “inspelning” räcker ca en månad för mig, sen måste jag upprepa proceduren. Det går att använda samma söndersmulade tablett flera gånger, (i plastfolie). Blir jättebilligt!

Lena, juli 2007


Mjäll

Jag hade det besvärligt med håret länge. Jag avläste information med Triomed från mjället och strålade det till vatten i tio minuter. Jag sköljde håret med vattnet och mjället försvann.


Myomer

En fyrtionioårig kvinna fick diagnos sju-åtta veckor myomer i livmodern. Hon bestrålade punkter enligt rekommendationer och förde gula och röda strålare på smärtområdet två-tre gånger per dag under fem-sex dagar i rad. Hon använde också FRI-behandlingar. Hela behandlingen tog fem-sju veckor. Vid smärtor använde hon strålaren i fem minuter. Hon hade kraftiga blödningar. De första två dagarna hade hon mycket ont. Det blev bättre från tredje dagen: Smärta och 38-graders feber försvann. Efter behandlingen fanns inga myomer kvar. Hemoglobinnivån blev högre och hennes allmäntillstånd har blivit bättre.


Nacke

Kvinna, 49 år. Har använt Triomed som smärtlindring på olika platser på kroppen. Hon har jobbat direkt på platsen där hon haft ont. (Axlar, nacke, rygg, knä) 30 minuter/dag när hon haft besvär. Smärtan har då försvunnit direkt.


Kvinna, 52 år med klimakteriebesvär. Hon led tidigare av kraftiga svettningar, och började med det allmänna balanseringsprogrammet. Svettningarna har försvunnit, men även hennes allmäntillstånd har blivit bättre, hon känner sig mera stresstålig och hennes nacke har blivit bättre!


Nagelsvamp

Nageln har under tio år varit svart och bestått av några lager. Jag placerade Triomed (avläsning) på den under natten i två dagar. Nageln ändrade färg och efter en månad började en ny nagel växa fram. Den nya nageln var ren och fin. Hela behandlingen tog fyra månader.


Njurar

Jag har rensat lever, njurar och mage med det nya Triomed – programmet för rensning av kroppen. Efter leverrensningen blev kroppen så lätt. Det onda i svankryggen gick bort. Nu ska jag rensa blodet.
Tänk om alla skulle använda apparaten, då skulle världen se annorlunda ut!Marie-Anne Lindfors


Mina ben var svullna på grund av njursvaghet. Enligt Oberon fanns det sand och stenar i njurarna. Jag hade ingen smärta men svullnaden tilltog på kvällen. Jag flyttade strålaren uppåt på inre sidan av foten i tio minuter. Svullnaden och tyngdkänslan försvann. Tack vare Triomed förbättrades mitt tillstånd mycket.


Osteochondros

En kvinna skadade ryggraden i ungdomen och hade sedan dess ständig smärta i ländryggen. Hon använde millimetervågsterapi i tio minuter på det smärtsamma området. Smärtan försvann efter två-tre minuter och hon kände sig helt utslagen och somnade väldigt djupt. Inom två dygn försvann smärta och huvudvärk helt. Hennes sömnkvalitet förbättrades.


Polyper

En man i fyrtioårsåldern hade kronisk inflammation i näsan med polyper i båda mediala näshålor. Han fick tolv behandlingar med Triomed på ansiktets område. Han förde Triomeden från högsta kanten av örat till näsan och ner efter näsans sidor till näsvingarna. Han behandlade också en punkt bakom örat. Efter tolv behandlingar försvann svullnaden och andningen normaliserades.


Rygg

Kvinna, 49 år. Har använt Triomed som smärtlindring på olika platser på kroppen. Hon har jobbat direkt på platsen där hon haft ont. (Axlar, nacke, rygg, knä) 30 minuter/dag när hon haft besvär. Smärtan har då försvunnit direkt.


Slaganfall

En sextioårig kvinna fick slaganfall. Hon lämnade sjukhuset i relativt stabilt tillstånd men med otydligt tal. Hon fick en behandling med gul och röd strålare. Den gula strålaren sattes på hypofys området i tre timmar och den röda på en artär i tre till fem minuter. Hon fick också dricka fem liter Triomed-strukturerat vatten i två dygn. Hennes tillstånd förbättrades, talet blev klarare och hon kunde göra sig förstådd. Vi fortsätter behandla henne.


Smärta

Kvinna, 49 år. Har använt Triomed som smärtlindring på olika platser på kroppen. Hon har jobbat direkt på platsen där hon haft ont. (Axlar, nacke, rygg, knä) 30 minuter/dag när hon haft besvär. Smärtan har då försvunnit direkt.


Jag jobbar inom socialtjänsten och har utför dagligen tunga lyft. Att det gör ont i kroppen då och då är jag van vid men i december 2005 hade jag en förlamande känsla från nacken ner till fingertopparna. Det gick så långt att jag knappt kunde sätta på mig mina kläder själv, så ont gjorde det. Min syster, som har en Triomed-apparat skulle komma och hälsa på från en annan stad. Hon påstod att hon kunde hjälpa mig på 5 dagar (antalet dagar hon var på besök hos mig). Jag tyckte att hon visst kunde försöka men jag hade faktiskt varit både hos en “riktig” läkare samt gått hos en Kiropraktiker under lång tid och inget hade hjälpt, medicinen jag fick av läkaren dämpade bara symptomet men så fort verkningen avtog så återkom smärtan. Jag behandlades med Triomed-apparaten och även med bioenergi-terapi och tro mig jag rörde mig fritt efter 5 dagar, smärtan var då kvar men försvann successivt. Nu är jag själv en lycklig ägare av en Vodolej (gamla generationen av Triomed).

Jacqueline 39 år, 25/5-06


Stressad/utmattad/psykisk press/rädsla mm

Kvinna, 32 år var utsatt för psykisk stress och mycket deprimerad. Hon har använt apparaten mindre än ett halvår och skillnaden är redan enorm. Hon mår mycket bättre, känner sig starkare och har tagit tag i andra saker i sitt liv som behövde göras, men som hon tidigare inte hade ork till, och jobbar nu med att gå till botten av sina problem.


Flicka, 7 år. Har varit utsatt för stark psykisk press och varit mycket stressad och rädd. Efter Triomed behandling är hon mycket starkare, lugnare samt sover bättre.


Kvinna, 52 år med klimakteriebesvär. Hon led tidigare av kraftiga svettningar, och började med det allmänna balanseringsprogrammet. Svettningarna har försvunnit, men även hennes allmäntillstånd har blivit bättre, hon känner sig mera stresstålig och hennes nacke har blivit bättre!


Stroke

Jag fick stroke i slutet på oktober 2006 vilket ledde till att jag blev delvis förlamad i mina lill-, ring- och pekfingrar på höger sidan dessutom hade jag svårt med att tala tydligt. Jag låg på sjukhuset under 10 dagar och mitt tillstånd var så pass stabilt att jag kunde återkomma hem men fick reda på att eftersom jag hade varit rökare i mer än 40 år skulle jag vänja vid att leva med mina “lindriga” handikapp. Min dotter nöjde sig inte med detta besked och för att göra henne mindre olycklig gick jag med på att använda Triomed-apparaten samt Matrix-glasögonen. Redan från början kunde jag följa flödet i mina vener på ett lättare sätt, 10 dagar senare var mitt tal mycket mer tydligt, 3 månader senare var mina rörelser i fingrarna nästan helt återställda. Nu, nästan 8 månader senare, är jag helt återställd och känner mig friskare än innan min stroke.

Therese 68 år, 20/6-07


Strukturerat/laddat vatten

Man, 26 år som alltid haft problem med öron – näsa – hals vid förkylning. Har druckit strukturerat vatten med information från både saliv och snor, samt behandlat lokalt vid behov, under ett års tid. Hans symptom har blivit lindrigare, han har inte längre problem med öronen vid förkylning t.ex.


Pojke, 5 år med stark allergi, och mycket eksem. Har behandlats på olika akupunkturpunkter och lokalt på eksem med Triomed, samt druckit strukturerat vatten med information från sina eksem. Behandlingen har skett vid enstaka tillfällen under ett års tid. Han har först fått utrensningar men är sedan mycket bättre efter behandlingarna. Eksemen är mindre, färre och svagare. Han har kunnat vara ute i solen i sommar utan problem, tidigare har han inte klarat det utan att få soleksem.


Kvinna, 53 år. Efter att hon fått urinvägsinfektion började vi strukturera hennes vatten och spela in information från urin och ladda till vattnet, som hon drack varje dag. Efter några dagar var infektionen borta!


Kvinna, 53 år. Fick en infektion i ett finger och rekommenderades av läkare att äta en penicillinkur. Istället spelade vi in information från tabletterna och laddade till vatten. Infektionen försvann på två dagar!


 

Synen
Synen förbättrades på två-tre veckor med 50 sekunders inspelning. Vid inspelningen var apparaten placerad på ett stängt öga, sedan hade jag det kvar där så länge jag kunde, i två timmar. Som nästa steg avläste jag information och applicerade strålaren/knappen på aortan. Jag rörde strålaren/knappen i form av en 8 runt ögonen i tio minuter. Förutom det rensade jag också tarmarna två gånger per dag under fyra dagar. På natten applicerade jag strålaren/knappen på utsidan av tårna. Synen förbättrades med en enhet.Jag har använt MMV terapi + fri terapi i stort sett sedan jag köpte min Triomed och använt ett antal program för att förbättra några obalanser som jag har varit medveten om.Jag har jobbat speciellt med att förbättra min syn. Jag var på syn undersökning hos en optiker för att skaffa linser i juni månad 2007. Resultat på vänster öga var +2.25 där det också fanns ett brytningsfel på 1.0 och höger öga +1,75.Till ögonen har jag satt kristallen direkt på ögat först de 3 sek vi fick lära oss på en av kurserna och ibland 10 – 15 sek behandling direkt på ögat, ibland i 5 dagar och vissa gånger 10 dagars behandling sedan i somras (2007). Synen har förbättrats – vid återbesök i januari i år 2008 var värdena dessa: höger öga
+ 0,75, vänster öga hade inte själva synen blivit bättre men brytningsfelet var då 0,5.
Ser verkligen fram emot nästa syn undersökning som sker i juni månad i år.
Mitt allmäntillstånd har också förbättrats avsevärt, jag har ingen migrän längre och inga förkylningar. För det mesta använder jag det allmänna programmet + annat program på vad som behövs just då, samt strukturerar vatten och när så behövs kopierar läkemedel eller vitaminer som ger god effekt.
Jag rekommenderar apparaten så fort jag träffar en människa som är intresserad av att göra något för sig själv.Ulla-Stina Ardevall, januari 2008


Rapport från kontor i S:t Petersburg.

“Man rörde apparaten i fem minuter i form av en 8 runt ögonen. Sedan i tio minuter på skallbenet runt ögonen. Efter två veckors användning av strålaren/knappen på zoner som motsvarar det endokrina systemet förbättrades synen. Hos vissa patienter började tarmrensningen i samband med behandlingen. Mina ögon var ömma och kliade sedan tre månader och jag behandlades på sjukhus utan resultat. Jag avläste information från ögonen med hjälp av apparaten i 50 sekunder och hade strålaren/knappen kvar på ögonen i 15 minuter. Från första gång märkte jag en stor förbättring. Jag använde apparaten en gång till och blev av med mitt problem. Mina läkare blev förvånade.”


Sängvätning
Elias är nu 7 år gammal. Han är en mycket pigg och glad pojke och aktiv inom både fotboll, ishockey och friidrott. Han har många kompisar och är annars social men han har problem med att hålla sig torr om nätterna.

Från att han var tre år har han inte använt blöjor dagtid, och det har detaldrig varit något problem med. Nätterna är dock en annan sak. 6 nätter av sju kissade han i sängen och då han från 6 års ålder dessutom vägrade använda blöjor nattetid blev problemet ännu större.Tre gånger var vi med honom till läkare och han fick Minirin preparat som skulle göra att hormonproduktionen skulle komma igång, som skulle minska urinproduktionen. Medicinen hjälpte till viss del men inte alls helt och genast då vi slutade med medicinen kom problemet fullt tillbaka. Det kändes dessutom väldigt motbjudande att ge honom dessa tabletter, så ända sättet för oss har varit att varje natt ställa väckarklockan på ringning och gå upp med Elias, men inte heller detta var någon lösning då han ofta blev rädd och började gråta.

I oktober 07 var jag då på seminarium om Triomed och jag köpte en apparat. I slutet av oktober började jag behandla Elias. Jag behandlar direkt under foten och på smalbenen, jag gör FRI-terapi under nätterna på urinblåsan och jag spelar information från morgonurin och överför till strukturerat vatten. Dessutom smörjer jag med johannesört-extrakt runt hans navel varje kväll.

Detta har jag nu i skrivande stund hållit på med i exakt en månad och resultatet är fantastiskt. Redan de första nätterna var Elias torr på morgonen och han har själv börjat vakna på natten för att kissa. Två gånger har det hänt olyckor sen vi började med behandlingen. Ena gången var vi sent i bastun och Elias drack jättemycket, andra gången åt han salta nötter sent och blev naturligtvis väldigt törstig.

Ja det här är väl i stort vad jag har att berätta, jag kommer att fortsätta att behandla Elias som själv är väldigt noga med att få sin behandling. En gång frågade han mig gråtande att “va e det för fel med mej?” Det var sån desperation och hopplöshet i hans röst, jag ville bara gråta själv. Nu är vi båda glada.


Sår och brännskador

Flicka, 1 år hade fått ett stort blåmärke i pannan. Efter en behandling med Triomed försvann blåmärket på ett dygn. Även rivsår från katten läkte snabbt.


Kvinna, 21 år hade ett öppet sår (ca 1 cm på tummen)som vi jobbade med Triomed direkt på platsen. Läkningen påskyndades dramatiskt och såret drogs ihop inom ett dygn.


Jag hade en liten brännskada på fingret. Jag lade strålaren på brännsåret och avläste i två gånger. Efter det fanns det bara ett litet märke kvar. Jag avläste en gång till och märket försvann.


Sömnproblem

Flicka, 7 år. Har varit utsatt för stark psykisk press och varit mycket stressad och rädd. Efter Triomed behandling är hon mycket starkare, lugnare samt sover bättre.


Kvinna, 57 år. Hon hade svårt att somna och åt tidigare sömntabletter. Vi har strukturerat vatten och spelat in information från hennes tabletter till vattnet. Detta gjorde vi under 2-3 månader. Idag äter hon inga sömntabletter alls.


Tandvärk, blödande tandkött mm

Kvinna, 65 år. Har gjort det allmänna balanseringsprogrammet med Triomed under ca 8 månader. Hela hennes hälsa har påverkats, det har skett stora förändringar med i kroppen och hon har haft flera utrensningar. Nu mår hon mycket bättre. Bl. a har hennes blödande tandkött läkt ihop helt och hållet och hon har inte tandvärk längre. Även tarmarna har påverkats positivt.


Kvinna, 58 år. Skulle dra ut en tand pga. inflammation, men har nu använt Triomed dagligen i 4 veckor och har inte behövt dra ut tanden.


Jag vill berätta om min tandlossning. Nyligen besökte jag en ny tandläkare, ung och mycket kunnig, för att få en ny krona. Jag berättade för honom om mina problem med tandlossning som jag haft under några år. Tandläkaren svarade “men här finns ingen tandlossning/infektion nu”. Det ser mycket fint ut. Sedan berättade han att i Sverige putsar man ibland så djupt ner i tandköttet att tandrötterna skadas och inflammationer uppstår. Jag blev glad över, att få höra den versionen av en ny ung tandläkare. Triomed har räddat mig. Tusen tack Boris!!! Det känns tryggt! Jag är en flitig användare av Triomed samt Boris terapier. Jag ser alltid fram emot nya föreläsningar och böcker av Boris.

Maj-Lis


Vårtor

Jag ville få bort vårtor från mitt treåriga barn. Som en lek försökte jag hålla strålaren så länge barnet lät mig göra det. Jag upprepade det tre dagar i rad, två gånger per dygn. Tre vårtor försvann.


Äggledare

En trettiofyraårig kvinna fick ont i nedre delen av buken. Det visade sig vara inflammation i äggledarna. Hon bestrålade det ömma stället i tio minuter. Smärtan försvann efter första behandlingen. Hon upprepade behandlingen två gånger till under första dagen. Nästa dag avläste hon information från urinen och placerade sedan strålaren på höftens artär. Hon överförde information till vatten (0,7liter) och drack sådant vatten i sju dagar i rad (hon gjorde nytt vatten varje dag). Inflammationen försvann.


Åderbråck

Man, 58 år med åderbråck på vaderna. Efter att ha jobbat ca två månader med Triomed lokalt på åderbråcken har ådrorna på benen dragits ihop och blivit mindre.


Ögonproblem

Synen förbättrades på två-tre veckor med 50 sekunders inspelning. Vid inspelningen var apparaten placerad på ett stängt öga, sedan hade jag det kvar där så länge jag kunde, i två timmar. Som nästa steg avläste jag information och applicerade strålaren/knappen på aortan. Jag rörde strålaren/knappen i form av en 8 runt ögonen i tio minuter. Förutom det rensade jag också tarmarna två gånger per dag under fyra dagar. På natten applicerade jag strålaren/knappen på utsidan av tårna. Synen förbättrades med en enhet.


Jag har behandlat en 2-årig flicka, som hade ögoninflammation, med varbildning och rödlila färg runt ögat samt svullnad.

Jag använde FRI- terapi, genom att ta information från område under ögat och tejpade fast kristallen en natt 2tim. Tog information från samma område under 4 dagar till vatten. Inflammationen försvann.

Kerstin Sandvik


Jag har använt Triomed terapi + fri terapi i stort sett sedan jag köpte min Triomed och använt ett antal program för att förbättra några obalanser som jag har varit medveten om.

Jag har jobbat speciellt med att förbättra min syn. Jag var på syn undersökning hos en optiker för att skaffa linser i juni månad 2007. Resultat på vänster öga var +2.25 där det också fanns ett brytningsfel på 1.0 och höger öga +1,75.

Till ögonen har jag satt kristallen direkt på ögat först de 3 sek vi fick lära oss på en av kurserna och ibland 10 – 15 sek behandling direkt på ögat, ibland i 5 dagar och vissa gånger 10 dagars behandling sedan i somras (2007). Synen har förbättrats – vid återbesök i januari i år 2008 var värdena dessa: höger öga + 0,75, vänster öga hade inte själva synen blivit bättre men brytningsfelet var då 0,5.

Ser verkligen fram emot nästa syn undersökning som sker i juni månad i år.
Mitt allmäntillstånd har också förbättrats avsevärt, jag har ingen migrän längre och inga förkylningar. För det mesta använder jag det allmänna programmet + annat program på vad som behövs just då, samt strukturerar vatten och när så behövs kopierar läkemedel eller vitaminer som ger god effekt.

Jag rekommenderar apparaten så fort jag träffar en människa som är intresserad av att göra något för sig själv.

Ulla-Stina Ardevall, januari 2008


Kvinna, 85 år har fått gula fläcken på ögonen. Vi har använt millimetervågsterapi vid enstaka tillfällen och hon upplever att synen inte längre försämras som den tidigare gjort.


Öron-näsa-hals

Man, 26 år som alltid haft problem med öron – näsa – hals vid förkylning. Har druckit strukturerat vatten med information från både saliv och snor, samt behandlat lokalt vid behov, under ett års tid. Hans symptom har blivit lindrigare, han har inte längre problem med öronen vid förkylning t.ex.


Blåmärke

Blåmärke “En tioårig pojke hade ett blåmärke stort som ett ägg på sitt ben. Jag förde Triomed över blåmärket i tio minuter, två gånger per dag i två dagar. Smärtan och blåmärket försvann under andra dagen.


Flicka, 1 år hade fått ett stort blåmärke i pannan. Efter en behandling med Triomed försvann blåmärket på ett dygn. Även rivsår från katten läkte snabbt


Bihåleinflammation

En ung man hade haft kronisk bihåleinflammation i nästan 20 år. Han blev behandlad med antibiotika och andra medel utan resultat. Han hade svår kronisk huvudvärk. Han använde Triomed på bihålorna och allmänstärkande zoner. FRI-behandling på bihålorna med omladdning tre, fyra gånger per dag. Huvudvärken lugnade sig redan nästa dag. Varet började rensas ut från bihålorna på fjärde dagen. Han använde också en basisk lösning för att skölja näsan. Han röntgade bihålorna efter 14 dagar och fick mycket bra svar. Bihålorna var friska, han kunde andas och hade ingen huvudvärk kvar.”


En man i fyrtioårsåldern hade kronisk inflammation i näsan med polyper i båda mediala näshålor. Han fick tolv behandlingar med Triomed på ansiktets område. Han förde strålaren från högsta kanten av örat till näsan och ner efter näsans sidor till näsvingarna. Han behandlade också en punkt bakom örat. Efter tolv behandlingar försvann svullnaden och andningen normaliserades.

Jag har behandlat en kvinna med förkylning, andningsproblem och snuva. Hon brukar oftast få långvariga förkylningar med bihåleinfektioner som följd. Hon trodde absolut inte att jag skulle kunna hjälpa henne. Jag använde Triomed: Först anti-stressprogrammet. Sedan program 6 (för andningsorgan) på punkterna: VG 20, GI 4, GI 11, ca. 1-2min/punkt. Samt FRI-terapi från saliv till vatten. Hon fick lättare att andas genast efter behandlingen. Förkylningen försvann helt under dagen. Hon blev mycket förvånad. Hon har varit på undersökning o. de har konstaterat att hon har för trånga gångar bihålor. Hon skall opereras i vår. Nu försöker jag behandla hennes bihålor. Hon tycker att hon fått lättare att andas nu än tidigare. Kanske behandlingen hjälper, så att hon slipper operation.

Kerstin Sandvik


Tinnitus

Under många år har jag lidit av tinnitus och flera gånger varit hos läkare för att få hjälp. Men läkaren sa till mig att jag kommer att få leva med tinnitusen under hela mitt liv och att jag skulle njuta av livet och göra de saker jag tycker om. Fast det var nästan omöjligt för mig att klara av mina vardagsuppgifter. Min pappa som känner Boris Aranovich rekommenderade mig att träffa och prata med honom om han kunde hjälpa mig. Boris sa att det finns stor chans att få hjälp med millimetervågsapparaten och lånade apparaten till mig. Redan efter en månads arbete med apparaten så började jag känna förbättring och oftast i samband med när jag var stressad uppkom försämring. Jag fortsatte att jobba med apparaten då och då och efter 1 år känner jag mig nästan helt fri från tinnitusen. Jag kan klara av vardagslivet och andra vardags aktiviteter utan problem. Stort tack Boris!

Mikael Koljanin


Kosmetiskbehandling

 Efter att jag varit stressad och utmattad under en lång period känner jag mig nu starkare och piggare.
Jag kom till MR-AB med magkatarr och ett utmattat sinne. Först fick jag en Sunlight behandling vilket satte igång en stor och kraftfull utrensning. Jag låg hemma i feber och förkylning i fem över fem dagar. När jag återhämtat mig något började jag med 10 dagars program. I början kände jag ingen skillnad, men nu är jag betydligt piggare och min magkatarr är bättre, men inte borta.
Jag använde även apparaten för ansiktsbehandling och jag upplever att den förbättrat min hy. Tack!Anna 25 år, 3/2-07


Könsorgan

En trettiofyraårig kvinna fick ont i nedre delen av buken. Det visade sig vara inflammation i äggledarna. Hon bestrålade det ömma stället i tio minuter. Smärtan försvann efter första behandlingen. Hon upprepade behandlingen två gånger till under första dagen. Nästa dag avläste hon information från urinen och placerade sedan strålaren på höftens artär. Hon överförde information till vatten (0,7liter) och drack sådant vatten i sju dagar i rad (hon gjorde nytt vatten varje dag). Inflammationen försvann.


En fyrtionioårig kvinna fick diagnos sju-åtta veckor myomer i livmodern. Hon bestrålade punkter enligt rekommendationer och förde gula och röda strålare (milimetervågsapparat Cem-Tech) på smärtområdet två-tre gånger per dag under fem-sex dagar i rad. Hon använde också FRI-behandlingar. Hela behandlingen tog fem-sju veckor. Vid smärtor använde hon strålaren i fem minuter. Hon hade kraftiga blödningar. De första två dagarna hade hon mycket ont. Det blev bättre från tredje dagen: Smärta och 38-graders feber försvann. Efter behandlingen fanns inga myomer kvar. Hemoglobinnivån blev högre och hennes allmäntillstånd har blivit bättre.


Läkemedel

Kvinna, 53 år. Fick en infektion i ett finger och rekommenderades av läkare att äta en penicillinkur. Istället spelade vi in information från tabletterna och laddade till vatten. Infektionen försvann på två dagar!


Kvinna, 57 år. Hon hade svårt att somna och åt tidigare sömntabletter. Vi har strukturerat vatten och spelat in information från hennes tabletter till vattnet. Detta gjorde vi under 2-3 månader. Idag äter hon inga sömntabletter alls.


Vill dela med mig av mina erfarenheter av att “spela in” information från läkemedel. Jag har haft en del problem med värmevallningar i några år, har provat det mesta från hälsokosten och även ätit homeopatiskt östrogen, det har hjälpt väldigt lite eller inte alls. Jag vill inte äta östrogen.

I september lyssnade jag på ett föredrag hos Människans Resurser AB med den ryska professorn … som bl.a. pratade om att spela in info från läkemedel med cem tech och sen applicera strålaren på pulsådern.

Jag skaffade östrogentabletter som jag smular sönder och sen spelar in info från. Det tog ca två veckor (då besvären successivt minskade) till att jag blev helt besvärsfri. Den första månaden hade jag strålaren på dygnet runt på pulsådern, nu har jag den bara på nätterna.

En “inspelning” räcker ca en månad för mig, sen måste jag upprepa proceduren. Det går att använda samma söndersmulade tablett flera gånger, (i plastfolie). Blir jättebilligt!

Lena, juli 2007


Mag och tarmproblem

Jag fick ont i magen efter att ha druckit rödvin. Det visade sig att det var ett sår på tolvfingertarmen. Jag lyckades få bort smärtan med hjälp av Triomed efter behandling i två minuter. I fortsättningen placerade jag strålaren på en zon som motsvarar magen under halva dagen. Jag upprepade behandlingen i tre dagar. De sista två månaderna har jag kunnat äta allt och är fri från smärta.


Många har gjort tarmrensning med hjälp av Triomed. Först avläste man information från urinen och avföringen, sedan förde man över den till två-tre liter vatten i tio minuter och drack upp vattnet under dagen. De gjorde sådant vatten varje dag under tre dagar och fick mycket bra resultat alla gånger.


Livmoder

En fyrtionioårig kvinna fick diagnos sju-åtta veckor myomer i livmodern. Hon bestrålade punkter enligt rekommendationer och förde gula och röda strålare (Cem-Tech) på smärtområdet två-tre gånger per dag under fem-sex dagar i rad. Hon använde också FRI-behandlingar. Hela behandlingen tog fem-sju veckor. Vid smärtor använde hon strålaren i fem minuter. Hon hade kraftiga blödningar. De första två dagarna hade hon mycket ont. Det blev bättre från tredje dagen: Smärta och 38-graders feber försvann. Efter behandlingen fanns inga myomer kvar. Hemoglobinnivån blev högre och hennes allmäntillstånd har blivit bättre.