Smart Breathe referenser

///Smart Breathe referenser
Smart Breathe referenser2017-07-25T15:16:00+00:00

Vittnesmål om Smart Breathe

Gerard:

Lina Lanestrand:

Se Åsa Ekmans video uttalande om Smart Breathe 

Janne Junttila från Uleåborg i Finland har skickat följande text – fritt översatt till svenska:
“Användningen av andningsnappen  har skett fint. Vid dom första 4 andningsgångerna kändes en bra känsla i huvudet och jag märkte att stressen minskade. Jag har inte fått samma tillfredställande känsla andande utan nappen. Nu 5 veckor senare har jag märkt att andningen inverkat på bl.a. stress, ansiktet, fötterna, händerna blivit varmare/uppvärmda. Också på energetisk nivå har jag märkt utveckling, antagligen beroende just på  träningen med andningsnappen.
Tack för andningsnappen, en helt fantastisk uppfinning.”

Janne Junttila från Uleåborg i Finland


Hej Boris, Tiden går och positiva förändringar sker i mitt liv.

Tänk att jag är helt fri från det objudna allvarliga hälsoproblemet. Det hände tack vore dina metoder som millimetervågsterapi, andning, samt andra hälsometoder och med sjukvårdens hjälp.

Som Bonus under helandet med metoden “Andas dig frisk, SMARTbreathe” blev jag av med den evinnerliga HOSTAN, som jag släpat med under alla herrans år. Andas minst 45 min/dag och är nere i 5-6 andetag/min.

Fantastikt!

Boris Tack för ditt stöd! Tack för att Du delat med dig av din aldrig sinande kunskap om HÄLSA!

Lev i tiden – Lev gott!

Maj-Lis Lindfors Rehnqvist


Jag är fortfarande värkfri i mina axlar och nacke, gör anaerobics 5-10 min varje morgon och andas i min napp 20 min-2ggr/ dag. Har bara varit förkyld en gg på 1,5 år!!! Förrut var jag sjuk varannan månad- så otroligt skönt. Inga astmamediciner sen febr.2012 känner jag av astman använder jag bara “nappen” och då släpper det.Så nu kan jag fortsätta som frisör fast läkarna dömde ut mig! Tack Boris, nu sprider jag det här vidare.

Med vänlig hälsning,

Ann Sandberg

Hej!

Mitt namn är Gerhard Jonasson och jag bor i Bygdeå Västerbotten. Född 1942.

Jag har i hela mitt vuxna liv arbetat med Jord och skogsbruk. Ett yrke som jag trivts med och gått in i med liv och lust.

År 1976 blev jag sjuk i mina lungor och läkarna konstaterade att jag led av Lantbrukslunga pga mögel i min arbetsmiljö. Jag låg på sjukhus under 2 månader och behandlades med cortisonpreparat. När jag kom hem, fortsatte med mitt arbete på jordbruket, men hade besvär fortfarande. Det kändes som att jag aldrig fick tillräckligt med luft.

Efter otaliga återbesök hos olika lungspecialister var budskapet från vården: – Du måste acceptera att du inte är 20 år längre. Vi kan inte hjälpa dej mer. Trappa ner och ta det lugnt! (svårt att gilla läget när man är full av energi och livslust) Slutade därför med mjölkproduktionen och sålde jordbruket för 3 år sedan.

Mina symtom har sedan 1976 varit: Andnöd vid minsta ansträngning, Svårt att vistas i rum med många människor, svårt att sova, då luften känns som den tagit slut, Svårt att sjunga och allmän trötthet. Andfåddhet vid promenader.
Jag har ändå hållit igång och på senare år arbetat med skogsbruk på egen skog i mån av ork. Gillar att vara utomhus, eftersom andningen går bättre då.

I samband med min 70-årsdag fick jag som gåva en “SMART-BREATHE” och började använda den. Helt oväntat efter bara 2 veckor kände jag till min förvåning att jag fick mera luft i lungorna! Numera andas jag med den flera ggr./ dag med ett synnerligen gott resultat. När jag nu andats i den ca 4 veckor kan jag gå snabba promenader. Ja springa! Jag är mindre trött och kan tom sjunga sånger med många verser utan “tappa andan”. Jag är helt övertygad om att denna lilla “napp” har gjort mej starkare och gett mej orken tillbaka.

Jag kommer att fortsätta att använda den så länge jag lever och det känns som ett mirakel faktiskt!

TACK mina kära vänner för den lilla nappen SMARTBREATHE!
– Ni har förbättrat mitt liv!

Gerhard Jonasson

Det första intressanta som hände var att jag började träna ca 15 min x2 per dag. Efter 3 dagar hade jag en tid hos min massör eftersom att jag var ovanligt spänd i nacke och axlar.

När jag kom till massören hade jag inte ont längre. Min massör kunde inte förstå var alla mina spänningar i nedre delen av ryggen tagit vägen (har haft problem en längre tid, så hon känner min rygg). Då berättade jag att jag börjat öva djupandning och vi var båda överens om att det var andningen som hjälpt mig.

Som sagt, jag har bara använt min Smart Bretahe en kortare tid. men jag återkommer gärna ,med fler positiva förändringar, för jag är helt övertygad om att de kommer att ske.

Detta är en fantastisk uppfinning! Jag visste sedan tidigare att andning är viktigt men med apparaten är det lätt att andas bättre. När man bara följer en cd-skiva eller provar yogaandning tar det lång tid att förstå och göra rätt. Med Smart Breathe så känns det som om man gör framsteg direkt!

Vänliga Hälsningar

Monica

Min mamma är född 1932. De sista 15 åren har hon haft högt blodtryck och äter blodtrycksmedicin för detta. Under våren 2011 blev min mamma sämre. Hon var yr och blodtrycket var jätte högt. Hon blev inlagd på sjukhus under 5 dagar, där de gjorde en analys och ökade upp hennes medicin tillfälligt. Därefter skulle hon på efterkontroll någon månad senare, för att kolla upp hur läget var.

Under denna tiden hade jag kommit i kontakt med Boris, och hans andningsnapp.Jag pratade med mamma om nappen, och hon nappade på detta. Hon andades regelbundet i denna 1-2 ggr per dag, tills att hon skulle på efterkontrollen. När hon kom till efterkontrollen, tog de hennes blodtryck 3 ggr, och skylde på attapparaten måste vara trasig, eftersom hon hade ett normalt blodtryck. Doktorn förstod ingenting. Min mamma berättade då att hon andades i en andningsnapp. Doktorn ökade inte upp dosen på blodtrycksmedicinen, utan tyckte att hon kunde gå tillbaks till den normala dosen.

Mamma andas fortfarande i nappen, och frågan är om hon inte snart kan minska dosen för att till slut ta bort den helt.

Hälsningar Gunilla Allard

Jag har köpt en SMART breathe och använder den nu mer och mer – så även just nu då jag skriver till dig. Den underlättar och ger en effektivare andning. Jag har känt att jag efter träning med den – även utan den – andas djupare och bättre. Det ger effekt! Jag känner mig piggare och har efter långvariga problem med sömnen – nu äntligen börjat sova gott!

Min man, som jag träffade för 4 år sedan, har lidit av sömnappné och kraftiga snarkningar vilket stört hans nattsömn – och även min förstås. Han har dagligen använt den s k “nappen” i flera månader och blivit av med dessa besvär. Nu sover både han och jag bättre!

Med vänlig hälsning
Inger Forsman

Min erfarenhet av andning med apparaten går tillbaks två år och två månader.
När jag var yngre tävlade jag med framgång på hög nivå under många år, och jag tränade själv också ett stort antal elever som uppnådde framgångar på nationell, europeisk och världnivå.

Jag är 45 år och fortsätter att träna både mig och andra i gym. När jag borjade andas märkte jag att jag fick mer energi på träningarna. Jag kände mig också starkare. Det tillät mig att lyfta tyngre vikter och efter 3-4 månader började mina resultat gå upp. Mitt beslut att tävla i SM-10 berodde helt på andningen och visade sig vara mycket lyckat: jag vann och satte två svenska rekord i masterklassen! Jag testade andning mellan de tre tävlingsmomenten, och jag märkte att jag kunde återhämta mig mycket snabbt och var varje gång full energi med bra emotionellt tillstånd. Det var fantastikt!

Nu berättar jag för alla mina vänner och släktningar om den här metoden. Du blir inte bara starkare, snabbare och får mer utthålinhet, men du blir också yngre. Den diagnostiska apparaten “Alfa” visar nu för mig 30 år, och jag känner att det är sant. Jag vill säga tack så mycket till Boris och alla i företaget “MR” som utveklade den här effektiva andningsmetoden. Specielt tack från hela min familj, 5 personer, som andas nu sedan mer än ett år. Alla har sina egna förbättringar i hälsotillstånd och nu har också deras vänner börjat andas.

Tack!
Viktoriia Larsson

Talade med min kusin, som köpt Smart Breathe andningsapparaten. Hon är f.n. sjuk och ligger på sjukhus. Besvärliga stenar i njurarna och av detta någon otäck bakterie som de ännu inte hittat. Hon har med sig sin andningsapparat. De mäter tydligen syresättningen på henne regelbundet. Hon har 95:ig syretillsättning. Det förvånar dem. Stämmer inte överens med sjukdomsbilden. Hon säger att hon använder en apparat. De frågar inte vad det är men säger att hon skall fortsätta med det! Visst är det spännande.

Inger Johansson

“Förbättringar med hjälp av andningsapparaten: Efter att under många år haft problem med i första hand sömnen men även benkramper, värk i leder samt ländrygg kom jag via MR i kontakt med andningsapparaten Frolov 2004. (Andning gm vattenmotstånd ). Arbetstränade då på 25% efter att ha varit långtidssjukskriven nästan ett år och företagsläkaren ville helst förtidspensionera mig. Det ville inte jag. De tester som skulle göras innan jag påbörjade andningsträningen visade att att jag andades alltför ofta =12 andetag/min samt att diafragmaandningen var näst intill obefintlig.Orkade inte andas så väldigt länge med apparaten i början utan att bli illamående och få yrsel.Så småningom kunde jag öka både motstånd och tid. Höll på med övningarna i två år. Då hade andningen hunnit bli mycket effektivare och antalet andetag/min sjunkit till 5.

Sömnbesvären hade avsevärt förbättras likaså de övriga problemen. Arbetar nu 75% ! I maj 2007 skaffar jag mig en millimetervågsapparat, som jag arbetar med parallellt med andningsövningarna. I mars 2009 köper jag den nya andningsapparaten som är betydligt enklare att använda. Min andning fungerar nu så bra att jag bara övar i perioder för att påminna kroppen. I juni samma år köper jag också Alfa-programmet som kan scanna av kroppens energier. Nu inte bara känner jag, utan kan också följa den positiva utvecklingen på dataskärmen. I början låg jag ganska lågt pendlade mellan 25-65 % på total hälsa. Nu, nästan två senare, ligger jag oftast mellan 75-95%. Jättehärligt! Tänk att vara som 47år fastän födelseattesten säger 65. Även om man måste angripa problem till ohälsa från flera håll är jag helt övertygad om att rätt andningsteknik är grunden för en god hälsa.”

Yvonne Ribers.

“Jag har använt andningsmunstycket under snart 1 år kontinuerligt och för mig så ger det mig en mer mental klarhet och bättre koncentrationsförmåga i första hand. Sedan är just upplevelsen av en mer medvetenhet i andningen under dagarna, jag uppmärksammar på medveten nivå när andningen inte är igenom näsan eller inte riktigt nere i magen.

De munstycken som jag sålt till mina klienter får jag svar att … “den verkar fungerar bra, jag känner mig piggare”.

Jesper Lundin, Bioenergiterapeut.

“Som terapeut har jag själv använt den så gott som dagligen sedan 6 mån. Jag har fått bättre ork: blåste i Peff mätaren och när jag började blev det 330 ml, efter 1 mån var andningskapaciteten 450 ml. Det är mycket bra träning för astmaklienter.
Jag har haft väldigt mycket att göra och blivit stressad av alla krav, men när jag andas i 1 tim har huvudvärken gett med sig och det går lättare att sortera allt som väntar. Minnet och fokus har förbättrats.

Jag har hjälpt en kvinna som hade 0 på flera parametrar på ALFA kontrollen och en stressnivå över 2000, hon har jobbat med nappen och joniserat vatten och har kommit ner på någorlunda normal nivå på 1 mån.

Jag kommer verkligen att fortsätta att sprida nappens budskap,det är framtiden.”

Ingrid Jorm.

“Som astmatiker har jag använt nappen i snitt varannan dag i ca 15 minuter och fick efter en veckas användning upp väldigt mycket slem. Det har alldeles tydligt hänt något.”

Kerstin C.

“Jag är 60 år kvinna med hälsoproblem. Tack vare den unika nappen, som gör minst sagt underverk, har min torra hud på kort tid snabbt blivit återfuktad.”

Bozena Gustavsson

“Vad är effektiv andning?

Idén med andningsövningarna hos Människans resurser i Stockholm är att träna oss att andas mindre och vänja kroppen vid att klara sig med mindre syre, samt att öka koldioxidnivån. Koldioxid är kroppens egentillverkade antioxidanter som neutraliserar ett skadligt överskott av oxidanter – fria radikaler som bryter ned cellerna… När man åldras sjunker koldioxidhalten i blodet. Från att ha legat på 6,5 procent vid 20 års ålder sjunker halten till 6 procent vid 30. Vid 50 ligger den kanske på 4,5 procent, och det är inte tillräckligt för att behålla friska celler…

Genom att träna upp vår förmåga att klara oss på mindre syre, lär vi cellerna att utnyttja syret bättre och bättre och stärker alltså samtidigt vår hälsa. Men hur då, då? Jag testade under några månader en enkel andningsapparat som jag hade i bilen. Varje dag under tre månader andades jag i 30 – 60 minuter genom detta lilla munstycke. Kort inandning och lång utandning med motstånd, medan jagkörde och njöt av tillvaron!” Med denna enkla metod ökade mitt allmänna hälsoindex från 90 till 98%. Den hormoniella regleringen förbättrades från 81 till 94 %. Min förmåga att hantera stress ökade från 88 till 98 %.

Mitt spänningsindex hade gått ner från 35,5 till 28,9. Det visar graden av ansträngning i kroppens nervsystem för att leverera syre till cellerna och upprätthålla balans (homeostas). Från början låg jag här på 52,7… Min kroppsstyrka hade dessutom ökat från 66 till 99 procent – vilket känns mycket bra. Pricken över i:et är den biologiska åldern som väger samtliga parametrar under mätningen. Den biologiska åldern är mina inre resurser på cell och organnivå… Mitt “batteri” hade 67 procents laddning vid första mätningen och 90 procent vid den senaste mätningen. Den biologiska åldern hade därmed sänkts från 45 till 37 år – dvs mina cellers funktion motsvarade en frisk 37-årings (jag är 55 år)!

En investering i min hälsa gav en väldigt glad respons från kroppen!”

Per Högberg Wellnesguide.se

“Blodtrycket hos en manlig klient var: Övertrycket 160 – 170 / Undertrycket 95 – 100 Blodtrycket började att stabilisera sig efter ca. två veckors användning av andningsapparaten ca. 1-2 gånger/ dag 15 – 20 min. Nu är blodtrycket 135 / 78 och detta håller verkligen i sig så fint. Nu andas han med apparaten ungefär varannan dag 15 – 20 min eller efter behov. Alla parametrar på alfa undersökningen förbättrades under dessa två veckor och detta har också hållit i sig. Helt fantastiskt.

Det som varit grunden till hans höga blodtryck var en hög vardaglig stress. Han har också gått ned i vikt och lagt om kosten efter det att han började med denna andning.

Hög puls på kvinnlig klient: pulsen låg alltid mellan 80 – 110. Då hon började använda sig av denna andning med andnings apparaten så ungefär ca. 3 veckor kände hon sig lugnare sov bättre, mindre svettningar, hela allmäntillståndet förbättrades.

Alfa undersökningar har gjorts kontinuerligt och nu ligger pulsen på ca. 70-80/min. Alla parametrar förbättrades. Hon berättade att hon tror att hon hade ett rädsle-mönster för att bli sjuk som gjorde att hennes puls var så hög. Hon har också berättat att hennes rädsla för att bli sjuk är obetydligt nu. Jag har gjort massor av Alfa undersökningar på klienter och har sett att blodtrycket, pulsen och att alla parametrar i en Alfa undersökning förbättras av att rätt andning med eller utan andningsapparat.Jag har också sett att alla parametrar på en Globus-mätning förbättras väldigt mycket.

Det är viktigt för oss att verkligen förmedla detta vidare till friska och “sjuka” människor och att förmedla det som en långsiktig/livslång Hälsa.”

Gun Jönsson

“Jag köpte en napp som min mor har använt. Hon har svår KOL. Hon säger att hon använt den i 10 minuters perioder i snitt 2 ggr/dag i ca 6 mån. Hon använder syrgas men har inte behövt använda den lika ofta som tidigare.”

Laila Jakobsson

Jag är 82 år och har i cirka 2 år regelbundet andats med apparaten. På morgonen använder jag “napp” under 20 min och på kvällen 30 min.

Jag är pigg, har inte varit sjuk under dessa två år, och arbetar några timmar i veckan med kontorsarbete. Detta kan jag tacka andningen

Kajsa Larsson

“Som terapeut kan jag berätta om vilka otroliga resultat som andningsapparaten har gjort. Jag har flera kunder som har börjat andas med nappen och som har gjort att de har fått ett bättre hälsotillstånd. Jag har testat dem först med Alfan, sedan så har de fått träna med att andas med andningsapparaten och sedan har vi testat dem igen, och naturligtvis har de fått jobba vidare med andningen hemma, och de har på så sätt förbättrat sin hälsa otroligt.

Själv använder jag andningsapparaten 30 min. varje dag och jag känner mig lugn koncentrerad och fokuserad.. Jag vill inte vara utan den!”

Magaretha Carlsson

Toggle Sliding Bar Area