Seminarium referenser

///Seminarium referenser
Seminarium referenser2017-07-25T15:16:00+00:00

Komplett kurs praktiska (egentligen enkla) saker som är lätta att ta till sig. Boris krånglar inte till att väsentliga, lätt att ta in information han levererar. Äntligen någon som vågar säga ut sanningar! Var och en är sin egen läkare.
Tack för verktygen!

Äntligen ett hälsokoncept som fungerar. Jag har provat på mig och på andra människor och jag vet att det fungerar. Kursen var mycket givande.
Tack!

Lars-Erik Lundberg

Kursen har givit mig mycket av MR:s hela koncept – mycket omfattande intressant, lärorikt och nyttigt. Mycket strukturerad upplägg. Jag har fått många metoder för praktisk tillämpning av projekts hela innehåll – att kunna jobba för att stärka hela min kropp.

Inger Forsman

Det har varit mycket inspirerande och jag har fått ihop biologiska kunskaper med vilka sammanhang de olika processerna befinner sig i. jag använder dessa insikter i mitt dagliga arbete med mitt arbete med elever 8-12 år.

Kjärstin Lind Birch

Alla tre kurstillfällen var mycket bra och informationsrika. Vi är fullproppade med information. Det var väldigt bra med genomgång gång 3 hur vi ska göra rent praktiskt.

Sirpa

Jättebra, intressant, mycket information. Spännande och motiverande. Ser fram emot resultat och övningar.
Stort Tack!

Paivi

Mycket intressant och informativ. Det tar lite tid att anamma alla de nya tankegångarna, men jag är fullt beredd att genomföra projektet. Det är viktigt att du betonat det personliga ansvaret för att en förändring ska ske.

Vivi

Kursen var mycket givande och intressant, det var en del nyheter som basiskt och nybildande som tar att tag att tänka om, men jag känner mig mycket motiverad att sätta igång genast!

Inger

Jag vill tacka för möjligheten att få delta i detta projekt! En väldigt bra kurs som ger mig möjlighet att själv stärka min hälsa. Allt förstod jag inte men jag kommer absolut att följa de rekommenderade dagliga hälsorutinerna.
Tack så länge!

Ann W.

Mycket bra kurs med massor av information som jag ser fram emot att få genomföra. Har redan börjat med vissa av övningar och triomed och har redan märkt av små förändringar. Ska bli härligt att få jobba med och följa min utveckling och framtid till ett längre, friskare liv. Där varje minut har betydelse.

Anna

En otroligt intressant, inspirerande och engagerande kurs. Jag känner mig så “peppad” att starta nya livs – och hälsovaner.

Berit

Jag gillar mycket att kursen är så mångsidig. Jag lär mig praktiska åtgärder hur jag kan stoppa att bli äldre.

Inga

Jag har fått lära mig mycket nytt och är mycket nöjd med kursen och kommer att praktisera alla övningar och hälsometoder.

Tomas

Många aha-upplevelser, bra pedagogik. Stor information att förbättra hälsa.

Robert

Tycker att konceptet för programmet ” Stop Aging Every Day” är mycket bra och kommer att fungera att involvera rutinerna i vardagens helhetssyn. Vetenskap och kunskap om varför konkreta metoder och rutiner.

Eva

Jätte bra seminarier! Jag hade sedan börjat använda alla metoder innan jag kom och märkte en skillnad direkt. Nu tränar jag som vanligt med Zumba och m.fl. Med seminarier fick jag mer struktur och riktlinjer hur jag skulle använda allting. Läste alla böcker. Jag skulle gärna rekommendera metoden till andra.

Charmaine Poutiainen

Mängder av intressanta fakta, framställt på ett inspirerande, mycket engagerat sätt.
Tack!

Ulla Hälleråd

En mycket inspirerande och intressant kurs med en massa upptäckter längs med vägen.

Wladimir

Kursen var verkligen omfattande med information om hälsan. Mycket nya tankar och information och rutiner som man har hört och läst om. Det var bra upplagda dagliga rutiner. Jag tycker att sätta igång sådant projekt är jätte bra, positivt för människor som tänker på hälsan men inte har tillräcklig information om helheten bara hit & dit på olika område. Tack för att jag fick lära mig hur man hanterar sin hälsa för att leva längre utan sjukdomar och jag fick många verktyg att uppnå detta.

En mycket bra och innehållsrik kurs. Fullspäckad med viktig kunskap. Känns seriös! Boris förmedlar en känsla av att verkligen vilja hjälpa människor till bättre hälsa. Jag tror att detta hälsokoncept verkligen kan leda till bättre hälsa!

Helt fantastisk – har aldrig upplevt ett så omfattande hälsoprogram tidigare! Tack, Boris, att du vill/orkar arbeta i motvind.

Gunnar Nilsson

Bra, informationsrikt. Boris är bra och inspirerande föreläsare! Trevliga dagar, bra och trevlig personal i övrigt Boris och alla som arbetar på MRAB!

Mycket bra och inspirerande föreläsning. Trovärdigt upplägg. Kommer att följa programmet. Tack för att Du finns med riktig kunskap!

Otroligt inspirerande. Bra sammanhang efter tre dagar!

Intressant! Mycket information. Intensivt med 3 dagar i rad. Bra med återkoppling. Bra med en återträff!

Mycket bra och inspirerande föreläsning. Trovärdigt upplägg. Kommer att följa programmet.

Mycket intressant! Letat efter ett helhetskoncept på hälsa/friskvård och detta känns som jag hittat rätt. Ska bli mycket inspirerande att delta i konceptet och även sprida detta vidare. TACK!

Helt fantastiskt kurs!Glad att få vara med och skapa ett nytt paradigmentskifte! Ny syn på hälsa och ett bra liv!

Otroligt intressant och underbart att lära sig om helheten och äkta hälsa! Boris är lugn, saklig, trygg i ämnet och att jag vill ha flera seminarier! Det är så intressant! Efterlyser också en heldag eller helgkurs av Boris angående triomeden. Tack för att jag får förmånen att lära mig detta av dig, Boris!Mängder av intressanta fakta, framställt på ett inspirerande, mycket engagerat sätt.
Tack!

Helena Tibblin

Kursen inspirerade mig att skapa nya rutiner för min hälsa. Tycker helhetskonceptet är genialiskt och se fram emot att få sätta igång att arbeta med metoderna och nå resultat. Att harmonisera min fysiska kropp och mina tankar. Kommer både mig och hela universum till glädje. Varmt tack, Boris, för att du sprider dessa kunskaper till oss!.

Eva Jönnqvist

Kursen har varit en bra introduktion för att bli medveten om hur jag kan påverka min egen hälsa. Jag har fått flertalet bra tips och råd på hur jag i min vardag enkelt och effektivt kan göra för att bygga upp en stabil och stark hälsa. Tack för tre bra seminariedagar, bra kursmaterial och inspirerande start på “stop aging -resan”.

Thomas Lundin

Mycket intressant, mycket “matnyttigt”. Många tips om förändring av levnadsstil för att nå bra resultat. Spännande att se vad som händer. Lättsamt.

Kursen har gett mig en bra översikt över de olika metoder som Människans Resurser arbetar med. Därutöver mycket bra att vi erhöll ett schema över dagliga hälsorutiner. Tror att ett sådant är helt nödvändigt annars är det risk att man inte får någon struktur på arbetet med sin hälsa.

Bra upplägg med tre steg lagom tempo med bra lärare. Önskar en återträff när ett halv år har gått för att byta erfarenheter.

Mycket bra! Bra genomgång vad som är viktigt att hålla sig frisk, bli av/minska er hälsoproblem.

Många spännande idéer. Lyckligtvis känns övningarna som om de går att utföra dagligen.