Böcker referenser

///Böcker referenser
Böcker referenser2016-01-19T22:00:06+00:00

“Om du är intresserad av tydliga och användbara råd för att stärka din hälsa och föryngra din kropp, så ska du läsa Boris Aranovich senaste alster “Bli yngre varje dag”. Boris Aranovich är en modig nytänkare som på ett enkelt sätt beskriver metoder som man själv kan använda sig av för att läka många olika tillstånd. Han är rak på sak och har en både djup och bred kunskap om kroppen som han generöst delar med sig av- informationen är banbrytande och spännande läsning för alla som vill bli eller förbli friska och ungdomliga. Ett måste i bokhyllan för den hälsomedvetne. Rekommenderas varmt!”

Annette Graucob

Jag har fått förhands läsa Boris Aranovich senaste bok “Bli yngre varje dag”, den är superbra med enkla tips, som jag nu gladeligen följer.

Susanne Limnell

Detta är den bästa bok som skrivits om Hälsa! Den är ypperligt bra, lättläst och välskriven och kunskaperna motiverar mig till att förändra mina hälsorutiner i vardagen.
Roligt att se sin kropp som ett litet Universum och även att förstå att man behöver städa i sin kropp för att celler och system skall fungera så att kroppen på egen hand kan upprätthålla den självläkande förmågan som den har. Det är också roligt att se att enkla metoder och övningar kan ha så stor effekt. Detta har gett mig stor inspiration till att nu kontinuerligt fortsätta med mina hälsoövningar.

Jag har börjat kommunicera med mina celler och organ och när jag får glädje som respons från dem vet jag att vi har funnit varandra och är på samma väg mot Hälsa och att Bli yngre varje dag. Så tack för en underbar bok!
Eva Lönnqvist

läs urdrag från boken här >>

Hälsoböcker