Metoder och produkter

//Metoder och produkter
Metoder och produkter2017-07-25T15:16:08+00:00

metoder1

Vi individanpassar alltid så att du får den bästa behandlingen för dig. Därför börjar vi alltid med en hälsoundersökning när du kommer till oss. Vi gör kontinuerliga uppföljningar för att se hur din kropp reagerar på behandlingen och om något behöver förändras. Som du säkert redan har förstått, så behandlar vi hela människan, inte bara den fysiska kroppen. Detta ställer även krav på dig som kund hos oss. Innan vi påbörjar behandling vill vi att du funderar över om du verkligen vill bi frisk, och om du bestämt dig för att bli det? Innan du har gjort det och är beredd att satsa tid och kraft på att förbättra din hälsa kan vi inte hjälpa dig. Här kan du läsa mer om vilka delar som ingår i vårt koncept. När du kommer till oss så sätter vi tillsammans ihop ett behandlingsprogram som passar dig!

Alfa

Alfa gör det möjligt att på kort tid genomföra diagnos av organismen på grundval av neurodynamisk analys av hjärtrytmernas variabilitet. Efter flera års forskning har man kommit fram till att alla processer i människans organism återspeglas i förändringar av hjärtats rytmer.

läs mer här >>

Millimetervågsterapi

Millimetervågsterapi är en modern och välutforskad metod. Med hjälp av utrustningen Triomed kommunicerar vi med cellerna med hjälp av millimetervågor som arbetar på cellernas egna frekvenser. Denna behandling aktiverar cellmembran som börjar rensa ut slaggprodukter, samtidigt som den stärker immunförsvaret och därmed hela kroppen. Hos oss kan du få behandling, eller hyra/köpa utrustningen och behandla dig själv hemma i lugn och ro.

Läs mer om Millimetervågsterapi

EIS

För att säkerställa en individanpassad behandling använder vi oss av EIS, en utrustning som på mycket kort tid (3 min) ger en utförlig hälsoundersökning. Det är en modern och avancerad utrustning, med vilken man registrerar funktioner i de inre organen och dessutom kan följa förändringar under behandlingens gång. EIS har utvecklats i Frankrike av doktorer, fysiker, matematiker och dataexperter. Analysen ger bl.a en bild av ämnesomsättningen, ph-värdet, inflammationer, hormonstatus m.m.

Läs mer om EIS undersökningen.