Ring oss idag på: 08 12 234 55

Snickare Mora

Professionella och erfarna snickare i Mora för byggprojekt av alla slag. Privatperson eller företag – Vi finns för alla som behöver vår kunskap!

Dags att bygga nytt, bygga till eller bygga om?

Kompetenta snickare i Mora kan komma väl till pass för många byggsyften. På Snickarnicke har vi haft detta i åtanke då vi utvecklat verksamheten under åren som aktiva. Hos oss kan du, som både privatkund och företagskund, få hjälp med byggarbeten av varierande typ.

Vi utför bl.a

OFFERTFÖRFRÅGAN / KONTAKT

Välkommen till Snickarnicke

Det sägs att förnyelse förnöjer och denna devis ligger oss på Snickarnicke varmt om hjärtat. Vi arbetar nämligen professionellt med förnyelse genom olika typer av byggprojekt. Om du behöver hjälp med att bygga om så hjälper vi gärna till. Detsamma gäller för om du planerar att bygga nytt. Vi har erfarenhet av alltifrån bygge av mindre fritidshus till villor och stora fastighetskomplex.

Våra snickare Mora har många strängar på sina lyror. Hör av dig till oss för att berätta hur vi kan stå till tjänst!

Begär gratis offert av våra snickare Mora idag!

Våra tjänster

Ska du renovera badrummet eller är det äntligen dags att bygga det där efterlängtade sommarvistet? Oavsett vilken typ av byggnation du behöver hjälp med så kan du vara nöjd att ha hittat in till oss. Våra professionella snickare i Mora står till förfogande för alla typer av byggnadsprojekt.

Nybyggnation

På Snickarnicke har vi många års erfarenhet av nybyggnationer. Varje år hjälper vi privatpersoner att införliva sina husdrömmar, och företag/organisationer att bygga nya lokaler. Vi är en helhetsentreprenör som tar fullt projektansvar för hela byggnationen. I de fall vi behöver ta in ytterligare kompetens har vi goda samarbeten med proffs i andra branscher.

Demontering och bortforsling

När offerten är accepterad och kontraktet påskrivet är det dags att göra sig av med det gamla. Vi demonterar ditt badrum och forslar bort det som en gång var för att göra plats åt en ny tid.

Ombyggnation

En ombyggnation kan vara mycket. Alltifrån enklare renoveringar i mindre fastigheter till stor och omfattande förnyelse utav offentliga byggnader av olika slag. Gemensamt för alla ombyggnationsprojekt är att våra snickare Mora gärna utför dem. Vi har många års erfarenhet av ombyggnads- och renoveringsarbeten. Kontakta oss gärna för att ta del av våra referensarbeten!

Fasad

Dags att byta ut eller renovera fasaden? Våra snickare i Mora har lång erfarenhet av att utföra fasadarbeten av varierande slag. Vi ser till så att din fastighet får tillbaka sin forna glans och att den dessutom skyddar bättre mot yttre påfrestning.

Renovering

Vi är stolta över att våra snickare kan erbjuda Moras mest högkvalitativa tjänster inom renovering. Snickarnicke utför renoveringsprojekt av varierande omfattning, men de vanligaste arbetena vi utför är:
Köksrenovering
Det finns få delar av en bostad som slits ut lika snabbt som ett kök. Att utföra köksrenoveringar i Mora är därför ett av de vanligare projekten som våra snickare arbetar med.
Badrumsrenovering
För att renovering av badrum eller våtrum ska ske på rätt sätt behövs rätt kompetens. Det är oerhört viktigt att ombyggnationen sker på rätt sätt. Detta kan garanteras genom att ta hjälp av snickare från Snickarnicke i Mora. Vi har utfört stora och små badrumsrenoveringar i området under många års tid.

Vårt snickeri

Under åren som aktiva har våra snickare Mora fått alltmer förtroende. Detta gäller för såväl små som stora byggprojekt. Vår organisation har växt i takt med att uppskattningen från våra kunder ökat. Idag arbetar några av Moras mest kompetenta snickare på vårt företag. Varje dag hjälper vi både privatpersoner och företag, organisationer och föreningar att uppfylla sina byggdrömmar. Detta har våra snickare gjort länge och det kommer de att fortsätta att göra, i Mora, under långa tid framöver.

Fyll i vårt kontaktformulär för att begära gratis offert på ditt byggprojekt!

ROT vid badrumsrenovering i Mora

Du vet väl att du, som privatperson, kan nyttja ROT-avdraget vid din renovering? Ja, förutsatt att du uppfyller alla Skatteverkets krav, vill säga. Avdraget innebär att du kan dra bort en stor del av den totala arbetskostnaden som vi tar betalt. Läs mer om ROT-avdraget på skatteverket.se

DIN MÅLARE

Kontakta oss

Alfabiz AB © All rights reserved.