Ring oss idag på: 08 12 234 55

Rörmokare Mora

Professionella rörmokare för stora och små rör- och avloppsarbeten i Mora.

Söker du VVS-kompetens?

Det finns många anledningar till varför man kan behöva komma i kontakt med rörmokare Mora. Oavsett varför du söker vår expertis så ser vi på Lasses Rörmokeri till att hjälpa dig.

Vi utför bl.a

OFFERTFÖRFRÅGAN / KONTAKT

Välkommen till Lasses Rörmokeri

På Lasses Rörmokeri kommer du i kontakt med några av Moras mest erfarna och mångfacetterade rörmokare. Under åren som aktiva har vi kommit att bli ett av områdets mest anlitade och välrenommerade företag i branschen. Detta är vi mycket stolta över. Vi hjälper nu årligen mängder av privatpersoner, företag och föreningar med olika VVS-relaterade arbeten.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Rörmokare Mora för varierande uppdrag

Det finns många anledningar till varför man kan komma att behöva anlita VVS-expertis. Som professionell rörmokare i Mora är det därför viktigt att ha en tjänstebredd som speglar kundernas olika behov. Detta har vi på Lasses Rörmokeri. Under åren som aktiva rörmokare i Mora har vi byggt ut vår verksamhet och vår tjänsteportfölj. Idag kan alla som behöver assistans för rör- och avloppsarbeten kontakta oss. Det gäller oavsett om det handlar om arbeten i privata bostäder eller för företag, organisationer eller föreningar. Det gäller också alltifrån mindre och enklare uppdrag till mer omfattande sådana.

Renovering av badrum, våtrum eller kök

Står du inför ett renoveringsprojekt där rör och avlopp är inblandat? Då är det oerhört viktigt att du tar hjälp av professionella rörmokare i Mora. Sådana hittar du förstås hos oss. Vi bistår årligen vid mängder av renoveringar av kök, badrum och våtrum.

Stambyte

Är du fastighetsägare och står inför ett stambyte? Då är det viktigt att säkerställa att allt arbete går rätt till. Du kan se till att säkerställa detta genom att låta våra rörmokare i Mora överse projektet.

Underhållsarbete

Rinner vattnet inte undan lika snabbt som det borde i dina avlopp? Våra rörmokare i Mora hjälper dagligen kunder med vanligt VVS-relaterat underhållsarbete. Vi kommer med kort varsel och ser till att fastställa vad problemet beror på innan vi fixar vad som blivit fel.

Jour

Ibland låter inte behovet av rörmokare Mora vänta på sig. Därför erbjuder vi på Lasses Rörmokeri jour som en del av vårt tjänsteutbud. Vi ser till att snabbt vara på plats för att lösa den oförutsedda rör- och avloppsproblematiken.
Behöver du kommer i kontakt med en rörmokare i Mora omgående?
Ring eller maila oss!

Som kund hos våra rörmokare i Mora

På Lasses Rörmokeri anser vi att vår uppgift som rörmokare Mora är tudelad. En del handlar om att alltid leverera våra rör- och avloppsarbeten med högkvalitativa resultat. Den andra delen handlar om att ge våra kunder en bra upplevelse då de väljer oss som sina rörmokare i Mora. Som kund hos oss kan du räkna med god dialog och transparens genom hela arbetet. Vi ser alltid till att leverera tydliga villkor och uppgifter om såväl priser som omfattning av arbetet. Om frågor eller funderingar dyker upp före, under eller efter arbetet så är det dessutom enkelt att nå oss.

Som kund hos oss kan du dessutom alltid nå oss, enkelt och smidigt. Om det uppstår frågetecken som behöver rätas ut står vi till förfogande att svara inom kort. För att undvika missförstånd ser vi dessutom till att föra god dialog och vara tydliga redan från dag ett. Det är en viktig ingrediens för lyckade samarbeten, om du frågar oss!

Rörmokare i Mora och ROT-avdraget

Du vet väl att du, som privatkund, kan nyttja ROT-avdraget för professionella rör- och avloppsrelaterade arbeten? Om du inte visste förut så vet du i alla fall nu!

Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida skatteverket.se

DIN MÅLARE

Kontakta oss

Alfabiz AB © All rights reserved.