Ring oss idag på: 08 12 234 55

Flyttstädning Mora

Flyttstädning i Mora för privatpersoner, företag och organisationer.

Letar du efter professionell flyttstädning inför din flytt i Mora?

Då kan du glädjas åt att ditt sökande är över. Hos oss på Flyttberit kan du få hjälp med flyttstädning i samband med din flytt. Detta gäller oavsett om du behöver flyttstädning i samband med privatflytt eller om du representerar ett företag i Mora. Vi hjälper nämligen alla som behöver vår kompetens. Förutom våra tjänster inom flyttstädning i Mora så levererar vi ett antal andra städtjänster.

Vi utför bl.a

OFFERTFÖRFRÅGAN / KONTAKT

Flyttberit

Välkommen till Moras bästa företag inom flyttstädning! På Flyttberit har vi byggt en verksamhet som kretsar kring ett genuint intresse för renlighet. Vi är nämligen experter på området. Särskilt fokuserade är vi på att leverera högkvalitativa tjänster inom just flyttstädning i Mora. Varje år genomför vi högkvalitativ och kostnadseffektiv flyttstädning för såväl Moras privatpersoner som företag.

Hör av dig för gratis offert redan idag!

Är du nyfiken på att veta vad din flyttstädning i Mora skulle kosta? Hör av dig till oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag så snart som möjligt. Detta är självklart kostnadsfritt. Du kan begära gratis offert via vårt kontaktformulär eller genom att ringa till oss.

Begär gratis offert på flyttstädning Mora idag!

Detta är vi

Vi är stolta över det företag som vi byggt upp genom åren. Därför vill vi ta tillfället i akt att berätta lite närmare om oss själva. Flyttberit vilar nämligen på ett antal olika förhållningssätt som gjort oss till det välrenommerade företag vi idag är.

Organisationen

Flyttberit är Moras bästa företag inom flyttstädning. Vi vågar till och med säga att vår kompetens och erfarenhet gör oss till en av marknadens bästa aktörer i hela landet. All personal är mycket skicklig och har god kunskap inom städning av olika slag. Våra städproffs identifierar sig alltid med legitimation för att du som kund ska känna dig trygg med att lämna bort nycklarna.

Flyttstädning Mora

Uppdrag inom flyttstädning i Mora kan variera kraftigt. På Flyttberit utför vi alltifrån flyttstädning av mindre lägenheter och studentrum till industrilokaler i Mora. Hela grundbulten i vår organisation är att vi ska leverera högkvalitativa arbeten vem som än ber oss. Vanligast är att anlita oss för flyttstädning i samband med en privatflytt i Mora. Några av de steg som innefattas i denna typ av städning är:
Kök
De flesta är någorlunda duktiga på att då och då städa hemma. Dessvärre är det väldigt många som glömmer att ge köket den omsorg det behöver. När vi utför flyttstädning i Mora lägger vi stor vikt vid rengöring av kök. Köksfläkt, spis, ugn, skåp och alla kringliggande ytor rengörs noggrant. När lägenheten sedan besiktigas är detta ofta den som gås igenom mest grundligt.
Badrum
Badrummet måste rengöras noggrant för att nästa hyres- eller bostadsrättsgäst ska låta städningen bli godkänd. När man anlitar vår städfirma för flyttstädning i Mora så ser vi till att badrum och toalett är fläckfritt och ordentligt städat.
Övriga ytor
Oavsett vilken typ av fastighet du behöver städa vid flytt så ordnar vi jobbet. Detta gäller för privatpersoner såväl som för organisationer i varierande branscher och med olika lokaler. Vi finns där för både stora och små företag, organisationer och föreningar. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med just din flyttstädning i Mora!

Schyssta villkor

På Flyttberit har vi tydliga riktlinjer när det gäller rättvisa och schyssta villkor. Detta berör både vår egen verksamhet, med vår personals trygghet i fokus, och tryggheten för våra kunder. Alla som väljer att bli kunder hos oss och av våra tjänster inom flyttstädning i Mora får tydlig information. Det genomsyrar alltifrån uppgifter om kostnader till projektets omfång och de generösa garantier vi lämnar. När det kommer till vårt team så tummar vi inte heller på kvaliteten. Alla som är anställda hos Flyttberit har schyssta anställningsvillkor. Dessutom ser vi till att regelbundet fortbilda personalen för att alla ska känna att de får utvecklas.

När du väljer oss

Vi värdesätter relationen med våra kunder högst av allt. Därför ser vi alltid till att det är en trevlig upplevelse att vara kund hos oss. Redan från första början ser vi till att hålla en god dialog. Denna dialog hålls sedan under hela projektet med flyttstädningen i Mora. Som kund kan du enkelt nå oss för frågor närhelst de dyker upp. Du tilldelas dessutom en kontaktperson i början av samarbetet som du har innan, under och efter avslutat arbete.

RUT-avdraget vid flyttstädning i Mora

Sedan snart 1,5 årtionde har RUT-avdraget gjort att städservice kommit närmare en stor del av svenska folket. Skattereduktionen innebär att du, som privatkund, har möjlighet att dra av en stor del av den totala kostnaden vid flyttstädning i Mora.

Du kan läsa mer om RUT-avdraget Skatteverkets.se 

DIN MÅLARE

Kontakta oss

Alfabiz AB © All rights reserved.